tilburgcom-logo
Weekend-in-Tilburg-1

6x horecazaken die dit jaar hun deuren openen

2020 zit er gelukkig op. Laten we hopen dat 2021 een mooier jaar wordt. Nog even door de zure appel heen bijten en daarna hopelijk weer snel genieten van onze fantastische horeca, leuke evenementen, mooie winkels en alles wat onze stad nog meer te bieden heeft.

Om met mooi en goed nieuws te starten: ondanks de huidige coronacrisis zijn er nog steeds ondernemers die het aan durven om een nieuwe horecazaak te openen. Van een horecazaak in het Leijpark tot bubble tea in de binnenstad en van een nieuwe hotspot in de Spoorzone tot een prachtige horecazaak aan het Wilhelminapark.

Positief nieuws uit Tilburg

Nieuwsbrief-Intertoys

Eerste zorgmedewerkers in Tilburg gevaccineerd

Ook in Tilburg zijn ze begonnen met vaccineren. Woensdag kregen de eerste 120 zorgmedewerkers van het ETZ een vaccin en donderdagmiddag volgen er nog eens 70. Benieuwd hoe dat ging? Check dan snel het artikel op onze website!

Beachy organiseert zomercarnaval in augustus

Helaas kan carnaval dit jaar niet doorgaan. Dat mogen we niet accepteren vindt Tim Frenken, eigenaar van stadsstrand Beachy. En dus organiseren ze in augustus zomercarnaval. Uiteraard geheel volgens de regels die dan gelden.

Meer nieuws uit Tilburg

Meer handige artikelen

nieuwsbrief-Target

Check hier wanneer de kerstboom wordt opgehaald

Waarschijnlijk heb je de kerstboom al opgeruimd of ga je dit nog doen. Ben je benieuwd wanneer je kerstboom wordt opgehaald bij het ophalen van de vuilnis? Check dan snel ons artikel voor meer informatie.
Nieuwsbrief-NondeJeu

20x leuke vacatures

Wil je het nieuwe jaar starten met een nieuwe job? Ook dit jaar zetten we de leukste vacatures in de regio Tilburg in onze online vacaturebank. Wellicht staat jouw droombaan er ook wel tussen. Zo niet? Geen probleem! We blijven de vacaturebank constant aanvullen met nieuwe vacatures in de regio.

Vacatures in Tilburg