Let op: beperkte oplage!
tilburgcom-logo
kweeker_2017_06_Gij-zeet-unne-gouwe

Bestel nu je Kwèèker strijkemblemen voor op je outfit!

Gisteren gingen onze Kwèèker strijkemblemen in de verkoop en dat sloeg in de eerste uren meteen aan. De eerste honderden exemplaren werden besteld en daarmee kunnen we wel stellen dat er een grote run op de emblemen is.

Wil jij als echte Kwèèker fan zeker zijn van strijkemblemen op jouw carnavalsoutfit, bestel ze dan snel voordat ze zijn uitverkocht. Je kunt ze gewoon online bestellen en dan zorgen wij ervoor dat ze vanaf 26 januari bij jou thuis afgeleverd worden. Zo'n tof strijkembleem heb je voor €5,95 al in huis. We hebben er maar liefst vijf verschillende laten maken. Je betaalt geen verzendkosten!

Voor de echte opperkwèèker hebben we ook een combideal in de webshop staan. Je krijgt dan namelijk vijf emblemen voor de prijs van vier!

Dit is een kwèèker

De Kwèèker, die kende gij natuurlijk wel. Kaartjes met typisch Tilburgse uitspraken, ingezonden door Kruiken. Sinds 2005 verzamelt Tilburg.com uitspraken en worden deze Kwèèkers tijdens carnaval verspreid. Dat deze Kwèèkers wel degelijk hun uitwerking hebben op het Tilburgse carnaval, blijkt uit de heuse ruilbeurs die is ontstaan onder de Tilburgers, om zo elk kaartje te kunnen bemachtigen.
Wil je zien welke kwèèkers er ooit zijn ingestuurd? Check dan dit fotoboek.

facebook twitter instagram