tilburgcom-logo
Weekend-in-Tilburg-1

Villa Vredelust vanaf dit weekend open!

Tilburg heeft er weer een prachtige horeca hotspot bij: Villa Vredelust. Na een verbouwing van twee jaar gaat de schitterende zaak eindelijk open. Wij namen alvast een kijkje en spraken met horecamanager Eelco. We spraken hem over de menukaart, verbouwing en maatregelen rondom corona.

Verder lees je in deze nieuwsbrief het leukste nieuws uit Tilburg, lichten we ondernemers uit en vind je de nieuwste vacatures in de regio.

Het leukste nieuws uit Tilburg

Nieuwsbrief-Intertoys

Genoeg te doen in Tilburg dit weekend!

Ondanks de huidige coronamaatregelen kun je nog genoeg doen en beleven in Tilburg dit weekend. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken? Wij zetten zoals je van ons gewend bent de leukste uittips voor je op een rijtje. Met bierproeverijen, een avondje uit, microclubben en meer.
LocHal-DVWL

Bibliotheek LocHal kan prachtige prijs winnen

Wat een ontzettend gaaf en terecht nieuws! De bibliotheek in de Tilburgse LocHal is namelijk één van de vijf genomineerden voor de titel beste bibliotheek van Nederland. En aangezien vijftig procent van het eindoordeel in handen is van het publiek, gaan we er ook alles aan doen om die prijs in de wacht te slepen. Vanaf nu kun je tot en met 1 november stemmen op de bibliotheek in de LocHal.

Meer nieuws uit Tilburg

Ondernemers uitgelicht

nieuwsbrief-Target

Tilburger Khalil maakt doorstart met Go-Britain

Liefde voor de stad, voor de urban culture en het bedrijf Go-Britain. Dat zijn de beweegredenen voor de 34-jarige Tilburger in hart en nieren Khalil Jama om een doorstart te maken met Go-Britain. Het deed Khalil zoveel pijn toen hij eind juli als regiomanager te horen kreeg dat het bedrijf faillissement ging aanvragen, dat hij besloot om zelf een doorstart te maken.
Nieuwsbrief-NondeJeu

Versteden Papier stopt na 67 jaar in de binnenstad

Het walhalla van de binnenstad op het gebied van papier, verpakkingsmaterialen, decoratie, feestversiering en veel meer stopt ermee. We hebben het over Versteden Papier. Eigenaren Frans en Wilma Versteden vinden het een mooi moment om te stoppen. En dus verdwijnt er een prachtig familiebedrijf, dat met trots bij het vaste meubilair van de binnenstad hoort, uit het centrum. Komende periode kun je profiteren van kortingen tijdens de leegverkoop van de winkel.

Vacatures in Tilburg