tilburgcom-logo
Weekend-in-Tilburg-1

7 tips voor dit weekend: coronaproof de deur uit

Het was even slikken na de persconferentie van afgelopen maandag. Horeca moet eerder dicht en een bezoekje aan Willem II zit er voorlopig niet meer in. Maar ook binnen de huidige maatregelen zijn er zaken die nog wel mogen. Wij zetten ze voor je op een rijtje

Verder lees je in deze nieuwsbrief het leukste nieuws uit Tilburg, lichten we ondernemers uit en vind je de nieuwste vacatures uit de regio.

Het leukste nieuws uit Tilburg

Nieuwsbrief-Intertoys

Ook in oktober kun je coronaproof naar het theater!

Goed nieuws! Voorlopig mag Theaters Tilburg op dezelfde voet verder als in september. En dat betekent dat je ook deze maand coronaproof kunt genieten van voorstellingen bij ons prachtige theater. Wij zetten de leukste theatertips voor je op een rijtje.
LocHal-DVWL

Win twee minuten gratis winkelen bij AH XL

Twee minuten lang zoveel mogelijk boodschappen in je winkelwagen verzamelen en dat dan ook nog eens gratis mee naar huis mogen nemen. We mogen voor het derde jaar op een rij twee minuten gratis winkelen bij Albert Heijn XL weggeven! Wil jij kans maken? Dan moet je de prijsvraag op onze website invullen. Meedoen kan tot en met 25 oktober.

Meer nieuws uit Tilburg

Ondernemers uitgelicht

nieuwsbrief-Target

Interview met ondernemer Joost van Dijk

De 43-jarige rasechte Tilburger Joost van Dijk staat, samen met zijn broer, al heel wat jaren aan het roer van vanDIJK Afbouwprojecten. Een familiebedrijf dat 27 jaar geleden begon als eenmanszaak in systeemplafonds en inmiddels met vijftien monteurs werkt aan prachtige totaalprojecten in heel Nederland. Maar hoe is deze groei tot stand gekomen? Wij spraken met Joost.
Nieuwsbrief-NondeJeu

Lopers Company bestaat 1 jaar

Wat een jaar is het geweest voor Christ Donders en Sam Voogt van Lopers Company Tilburg. Vorig jaar volgde het stel hun hart en openden ze Lopers Company: een hardloop- en wandelspeciaalzaak. Om het eenjarig bestaan te vieren, organiseren ze een coronaproof hardloopevenement. Je kunt je nog inschrijven.

Vacatures in Tilburg