tilburgcom-logo

De leukste uittips tijdens dit tropische weekend

De temperaturen stijgen flink en dus kunnen we genieten van een tropisch weekend. Benieuwd wat je allemaal kunt gaan doen? Check onze weekend uittips. Met onder andere: mini-terrasfestivals, de eerste oefenwedstrijd van Willem II en veel meer.

Ook tippen we je in deze nieuwsbrief graag de leukste plekken om met mooi weer te vertoeven, leuke activiteiten, het laatste nieuws en meer. Lees dus op je gemakje verder.

Vakantietips in Tilburg

Plekken waar je kunt zwemmen

Wil je dit weekend verkoeling op zoeken? Check dan vooral even waar je in de regio kunt zwemmen. We hebben een handig overzicht gemaakt met zwemspots in de regio Tilburg.

Bootje huren in Tilburg

Wil je een bootje huren om de Piushaven en Moerenburg te verkennen? Maar weet je niet waar je allemaal een bootje kunt huren of van vaararrangementen gebruik kunt maken? We geven je wat tips.
tilburgse docu's

Wandelroutes door de stad

Denk jij dat je onze stad al kent? Wij weten zeker dat er nog plekjes te ontdekken zijn. Er is namelijk een speciale app met veel wandelroutes door heel de stad. Fijn als je in de avonduren met dit warme weer een blokje om wilt.
tips tegen verveling

9 anti-inbraaktips

Zoals je weet vieren inbrekers geen vakantie. Tijdens de vakantieperiode slaan ze dan ook vaak toe. Maar hoe zorg je ervoor dat jij geen slachtoffer wordt als je op vakantie bent of eventjes een paar uurtjes weg bent? Wij geven je tips!

Laatste nieuws & leuke artikelen

Klik op de titels om verder te lezen!

The Sting zoekt collega's

The Sting

Werken bij The Sting

The Sting heeft momenteel verschillende vacatures. Zo zijn ze op zoek naar een logistiek medewerker voor in de dagploeg en logistieke oproepkrachten voor in de avondploeg.

Tips voor komend weekend

tilburgse ondernemers

Xander de Buisonjé in Tilburg

Zondag geeft Xander de Buisonjé twee intieme concerten in de tuin van Auberge du Bonheur. Het is een inclusieve middag of avond waar je naast een optreden geniet van een viergangendiner.
aangepaste openingstijden

Drive-in bioscoop

Je kunt dit weekend voor de allerlaatste keer genieten van de drive-in bioscoop bij het Koning Willem II Stadion. Er staan films als Scarface, Grease, en Angry Birds op het programma. De ticketprijzen zijn ook omlaag gegaan.
maatregelen

Mini-terrasfestival in de Spoorzone

Festivals zitten er helaas de komende tijd niet meer in. Maar festivalbeleving op kleinere schaal kan wel. Zo wordt er zondagmiddag een mini-terrasfestival georganiseerd bij Club Smederij in de Spoorzone.

Vacatures in Tilburg