Tilburg.com

Werkgever uitgelicht: Teleperformance

Bij Teleperformance zetten ze mensen in hun kracht! Jij doet werk waar je goed in bent. Waar je blij van wordt. Dankzij het succes van Teleperformance hebben ze heel veel smaakjes in de aanbieding! Dat geldt voor de inhoud van het werk, maar net zo goed voor het project waar je aan de slag gaat.

In totaal verzorgen ze het klantcontact voor ruim 30 verschillende merken, waarvan drie grote merken in Tilburg. Ook voor jou zit er gegarandeerd een passende baan bij: op kantoor of vanuit je eigen huis! Dus lees snel verder.

Actuele vacatures in Tilburg

Teleperformance organiseert open sollicitatieronde met uitzicht over de stad!

Sollicitatieronde Teleperformance
Praten over een (mogelijk) nieuwe baan, terwijl je uitkijkt over de schôônste stad van 't laand en je ook nog eens naar huis gaat met een gratis bioscoopkaartje. Solliciteren was nog nooit zo leuk! Op 23 augustus organiseert Teleperformance een open sollicitatieronde. De locatie?

Thuiswerken? Je eigen callcenter in huis. Geen reistijd en wel een toffe baan.

Sollicitatieronde Teleperformance
Ook vanuit je eigen huis in Nederland kun je heel veel mooie dingen doen. Passende oplossingen aandragen en zorgen voor tevreden klanten als klantenservice medewerker. Maar eerst even over dat thuis stukje, hoe gaat dat in zijn werk?

Alle voordelen op een rij!

  • Fit blijven wil iedereen, daarom ontvang je bij ons tot wel 40% korting op jouw sportschool abonnement. Zelfs bij Basic Fit! 😉
  • Dagje indoor snowboarden met vrienden? Of tijgerwelpjes kijken in de dierentuin? Via Teleperformance ontvang je voordeel op verschillende leuke dagjes uit.
  • Shoppen met korting bij G-star, Samsung en vele andere merken.
  • Flexibele roostering! Met ruime openingstijden in de avonden en weekenden is het werken bij Teleperformance gemakkelijk te combineren met jouw studie.
  • Vaste urengarantie, we maken geen gebruik van 0-uren contracten!
  • Leuke bonusregeling bij het aandragen van nieuwe collega’s.
teleperformance-tilburg-logo
facebook youtube instagram linkedin twitter