tilburgcom-logo

De leukste uittips tijdens dit weekend

En dan zit de vakantie er ineens op. Maar ook in het laatste weekend van de vakantie is er van alles te doen. Van een markt in de Spoorzone tot een wedstrijd van Willem II. Ook kun je op veel plekken genieten van live-muziek.

Verder lees je in deze nieuwsbrief een hoop leuke artikelen en ben je weer helemaal op de hoogte wat er leeft en speelt in Tilburg.

Fijne tips

Woezel en Pip komen naar Tilburg

Leuk voor met de kids! Woezel en Pip komen volgende week naar Auberge du Bonheur voor drie optredens. Er zijn nog kaarten te koop voor de exclusieve shows.

Merkenoutlet in een voormalige ALDI

Dit weekend sluit de ALDI aan de Spoordijk haar deuren. Maar in september komt er een tijdelijke merkenoutlet voor terug. Met merken als Calvin Klein, Tommy Hilfiger en NIKE.
tilburgse docu's

Culinaire avond in reuzenrad

Gastrobar RIX organiseert op 1 september een culinaire avond in het reuzenrad aan de Spoorlaan. Je geniet van vijf gangen en bijpassende drankjes. Er zijn nog een aantal plekjes.
tips tegen verveling

9 anti-inbraaktips

Zoals je weet vieren inbrekers geen vakantie. Tijdens de vakantieperiode slaan ze dan ook vaak toe. Maar hoe zorg je ervoor dat jij geen slachtoffer wordt als je op vakantie bent of eventjes een paar uurtjes weg bent? Wij geven je tips!

Laatste nieuws & leuke artikelen

Klik op de titels om verder te lezen!

Tips voor komend weekend

tilburgse ondernemers

Willem II - PSV

Willem II speelt vrijdagavond een oefenwedstrijd tegen PSV. De wedstrijd is gratis toegankelijk voor seizoenkaarthouders. Zij moeten van tevoren wel een plekje reserveren. Er zijn nog een handjevol kaarten beschikbaar.
aangepaste openingstijden

Hall markt

In de Spoorzone wordt zondag de Hall Markt georganiseerd. Je kunt er lekker struinen langs verschillende kraampjes en leuke producten aanschaffen.
maatregelen

Mossels & Gin bij Gin Fizz

Liefhebbers van Gin Tonic's en mosselen zijn zondag in het Oranjestraatje te vinden. Ook wordt er tijdens dit event heerlijke muziek gedraaid. Oftewel: een leuke zomerse dag uit.

Vacatures in Tilburg