tilburgcom-logo
Weekend-Uittips

21 tips voor het weekend in Tilburg

Nog heel even en de werkweek zit er, voor de meeste mensen, weer op. Tijd om plannen te maken voor het weekend, want er is genoeg te doen. Denk bijvoorbeeld aan een oldtimer-beurs, verschillende bierproeverijen en een snuffelmarkt. Check al onze uittips via de knop hieronder!

Verder nemen we je in deze nieuwsbrief mee langs een aantal nieuwe zaken en initiatieven in Tilburg, blijf je op de hoogte van het laatste nieuws én zijn er weer veel leuke vacatures.

Nieuw in Tilburg

Nieuwsbrief-NondeJeu

Een kijkje binnen bij NondeJeu

Je zou het misschien niet verwachten, maar onder het Pieter Vreedeplein vind je sinds kort een zaak met (Prison Island) cellencomplex, jeu de boulesbanen en een horecaplein. Wij namen een kijkje bij NondeJeu en spraken de eigenaren!
Nieuwsbrief-Tostifabriek

Van Iersel opent zaak in complex AH XL

Goed nieuws voor iedereen die graag boodschappen doet bij de Albert Heijn XL! Dit najaar opent Van Iersel een bakkerij mét Tostifabriek. Het is inmiddels de vijftiende vestiging van de Meesterbakker.
Nieuwsbrief-Peppernuts

Pepernotenwinkel geopend in Heuvelstraat

Is het al weer tijd voor pepernoten? Ja zeker! Op donderdag 3 september heeft Peppernuts Holland een winkel geopend in de Tilburgse Heuvelstraat. Je vindt er meer dan 30 soorten kruidnoten en nog veel meer heerlijke producten. Neem dus snel een kijkje.
Nieuwsbrief-scooter

Groene deelscooter nu ook in Tilburg

Heb jij de groene e-scooters van GO Sharing al gespot in Tilburg? Je kunt ze sinds deze week (via een app) gebruiken als je snel ergens naartoe wilt rijden. Extra fijn: je betaalt alleen voor de minuten dat je écht met de scooter rijdt en je kunt ze op veel plekken parkeren.

Laatste nieuws & leuke artikelen

Klik op de titels om verder te lezen!

Tilburgse tips

Nieuwsbrief-Ronnie

Naar het theater in september

Yes! Theaters Tilburg is weer gestart met een boordevol nieuw programma. Zo kun je voor deze maand nog tickets scoren voor Ronnie Flex, Comedy Night of een voorstelling in het reuzenrad. Check hieronder alle theater tips.
Nieuwsbrief-Coolblue

Coolblue zoekt studenten voor bijbanen

Ben jij student in Tilburg? En wil je een leuke bijbaan om het studentenleven te kunnen financieren? Bekijk dan eens de vacatures bij Coolblue. Ze zijn momenteel op zoek naar veel versterking in het magazijn of op de afdeling retouren!
Zonnelicht-nieuwsbrief

Activiteiten door Milo bij Het Zonnelicht

Ben jij op zoek naar een gelukkig en vrij leven? Bij Het Zonnelicht, een meditatiehuis in Japanse stijl, worden dit jaar verschillende activiteiten georganiseerd door Milo met het thema ‘Ontwaken'. Dit in de vorm van satsang- en meditatie avonden, weekenden en retraites. Benieuwd?

Vacatures in Tilburg