tilburgcom-logo
evenementenkalender-tilburg-2020

Druk programma in Tilburg dit weekend

Er staan dit weekend weer heel erg veel evenementen op het programma. Van een tweedaags Wine Event tot een foodfestival en van een open dag bij De Rooi Pannen tot fantastische concerten.

Benieuwd wat er allemaal te doen is? Check de allerleukste uittips. Verder vind je in deze nieuwsbrief leuke nieuwtjes, extra uittips en leuke vacatures.

Het laatste nieuws

kweeker_2019_05_Mokt-dek-niks-van-oe-heur

Overdonderend Gilgamesh-concert!

Zelden live te horen: 'The epic of Gilgamesh. Nú met 100 zangers en groot orkest! Verteller Ab Nieuwdorp neemt je mee langs onsterfelijke helden en glorieuze avonturen. Met vóór de pauze drie wereldpremières als hedendaagse reflectie op het vierduizend jaar oude Gilgamesh-verhaal.

Deze overdonderende concertbeleving wordt ten gehore gebracht door Brabant Koor, philharmonie zuidnederland, Fontys AMPA, vocale solisten en ney-speler Fardin Lahourpour. Dit mag je niet missen op donderdag 23 januari in de concertzaal in Tilburg!

Save the date


beste mbo

Dit weekend: open dag bij De Rooi Pannen

Op zondag 19 januari staat de open dag van De Rooi Pannen op het programma. Iedereen is van harte welkom en leerlingen en docenten ontvangen je graag, leiden je rond en geven voorlichting over de vestiging in Tilburg. Op zoek naar een geschikte MBO- of VMBO-opleiding voor jouw kind? Neem een kijkje!

Vacatures in Tilburg