tilburgcom-logo

De leukste uittips tijdens dit weekend

Er staat weer een mooi weekend voor de deur. Zo wordt er veel georganiseerd. Van een smartlappenfestival tot de eerste wedstrijd van Willem II en van terrasevents tot een buitenbios. We hebben het voor je op een rijtje gezet in onze wekelijkse uittips.

Ook tippen we je in deze nieuwsbrief graag de leukste plekken om met mooi weer te vertoeven, leuke activiteiten, het laatste nieuws en meer. Lees dus op je gemakje verder.

Vakantietips in Tilburg

Fikse korting op elektrische fiets

Overweeg jij de aanschaf van een elektrische fiets en wil je tijdens de vakantie lekker door de regio fietsen? We hebben een tip: bij Giga-Bikes in het centrum profiteer je van een fikse korting op een elektrische fiets die als dames- en herenuitvoering te koop is.

Bezoekje aan de sport outlet in Udenhout

Wist je dat er in Udenhout een grote sport outlet is geopend? Zo niet, dan weet je het nu. Ze hebben hockey-, voetbal-, golf-, running- en tennisspullen maar dan afgeprijsd tot 70 procent.
tilburgse docu's

Hapje eten bij Pulcinos

In het Dwaalgebied is sinds kort Pulcinos geopend. Je kunt er terecht voor een kopje koffie, broodje of volledige maaltijd. Wij namen er alvast een kijkje en kunnen je vertellen: de gerechten zijn heerlijk.
tips tegen verveling

9 anti-inbraaktips

Zoals je weet vieren inbrekers geen vakantie. Tijdens de vakantieperiode slaan ze dan ook vaak toe. Maar hoe zorg je ervoor dat jij geen slachtoffer wordt als je op vakantie bent of eventjes een paar uurtjes weg bent? Wij geven je tips!

Laatste nieuws & leuke artikelen

Klik op de titels om verder te lezen!

Tips voor komend weekend

tilburgse ondernemers

Willem II - VVV Venlo

Willem II speelt vrijdagavond de eerste oefenwedstrijd van het seizoen tegen VVV Venlo. De wedstrijd is gratis toegankelijk voor seizoenkaarthouders. Zij moeten van tevoren wel een plekje reserveren.
aangepaste openingstijden

Hollandse pubquiz

Bij Bet Kolen organiseren ze zondag een Hollandse pubquiz. Ook kun je onbeperkt mosselen eten. Je moet je van tevoren wel even aanmelden zodat je zeker bent van je plekje.
maatregelen

Buitenbios bij Gin Fizz

Genieten van een filmpje in de buitenlucht? Bij Gin Fizz in het Oranjestraatje organiseren ze een buitenbios. Je kunt de film gratis bezoeken. Welke film wordt gedraaid, verklappen ze nog niet.

Vacatures in Tilburg