tilburgcom-logo
Weekend-in-Tilburg-1

5 tips om thuis carnaval te vieren!

Dit jaar helaas geen openbaar carnaval in Kruikenstad. En dat betekent dat de straten in de Tilburgse binnenstad leeg blijven. Toch is het mogelijk om thuis op kleine schaal carnaval te vieren. Want hoewel carnaval grootschalig niet mogelijk is, leeft dit prachtige volksfeest voor altijd voort in onze harten. Benieuwd naar tips om thuis toch te genieten van carnaval? Wij geven je tips.

Want gelukkig worden er nog een hoop (online) coronaproof carnavalsevenementen georganiseerd.

Coronaproof frèètwerk tijdens carnaval

Nieuwsbrief-Intertoys

Brievenbus worstenbroodjes met Schrobbelèr

Leuk initiatief! De Tilburgse bakker Eric Kampfraath van Bakkerij Brood op Maat heeft brievenbus worstenbroodjes ontwikkeld. Zijn worstenbroodjes (die tot de lekkerste van Brabant behoren) worden samen met Schrobbelèr door je brievenbus geschoven. Want bij carnaval hoort natuurlijk worstenbrood en dit Tilburgs kruidenlikeur. Je steunt ook nog eens een lokale Tilburgse bakkerij.

Broodje Jantje bezorgt zaterdag thuis

Geen carnaval zonder Broodje Jantje. Heb jij even geluk: je kunt (zo lang de voorraad strekt) tot vrijdagmiddag 12:00 uur Broodjes Jantjes bestellen. Op zaterdag worden de Jantjes Rood of Bruin dan bij je thuisbezorgd. Het is een 'maok ut zelluf' pakket en dus kun je zelf heerlijke Broodjes Jantjes maken.

Meer nieuws uit Tilburg

Horecanieuws

nieuwsbrief-Target

Duizenden Tilburgers steunen WeAr Tilburg

Afgelopen vrijdag lanceerden we samen met andere Tilburgse partijen WeAr Tilburg. Dit is een steunactie voor de Tilburgse horeca. Het concept: je koopt een trui, t-shirt of totebag van je favoriete horecazaak en de winst gaat rechtstreeks naar de horecaondernemer. De reacties zijn geweldig. Steun snel jouw favoriete horecazaak.
Nieuwsbrief-NondeJeu

Nieuwe broodjeszaak opent in het centrum

Goed nieuws voor degene die graag genieten van heerlijke ambachtelijke broodjes, een lekkere sandwich, panini, gezonde smoothie en een goede bak koffie. Er opent namelijk een spiksplinternieuwe broodjeszaak in hartje Tilburg: Broodega. Momenteel wordt er nog flink verbouwd in het pand, maar vanaf maandag 1 maart kan iedereen zeven dagen per week genieten van de heerlijke broodjes van Broodega.

Vacatures in Tilburg