tilburgcom-logo
voorbeeldkaart

Nieuw in onze webshop: Kwèèker vlaggenlijn!

Dit jaar vieren we carnaval in Kruikenstad vanaf de bank. Maar wat is er dan leuker dan je huis op te vrolijken met een Typisch Tilburgse vlaggenlijn? In samenwerking met Joris van Riel (Bureau Bonk) brengen we daarom speciaal voor ‘het verloren carnavalsjaar’ een Kwèèker vlaggenlijn uit! Pre-orderen kan vanaf nu.

En wat je dan kan verwachten? Een vrolijke vlaggenlijn van vijf meter lang, met daarop twintig van de allerbeste Kwèèkers van de afgelopen jaren. Echte Tilburgse uitspraken die je even in een kroeg op de Korte Heuvel doen wanen.

Pre-order nu!

De Kwèèker vlaggenlijn is vanaf nu te pre-orderen in de webshop. Dit betekent dat je deze nu bestelt en dat de vlaggenlijn half december bij je wordt thuisbezorgd. Ruim op tijd voor carnaval dus! Dus: ophangen die handel, Schrobbelèrke erbij en genieten van Kruikenstad @ home.

De vlaggenlijn is overigens los te bestellen voor €9,95, maar wil je er meteen drie bestellen, dan ben je slechts €24,95 kwijt. Ook is de vlaggenlijn in combinatie met het ‘Gouden Kruik’ carnavalsembleem te bestellen voor €14,95.
De kwèèker, die kende gij vast wel. Vrolijke kaartjes met Tilburgse uitspraken, bedacht door Tilburgers en sinds 2005 uitgebracht door Tilburg.com. Inmiddels zijn ze een waar begrip en verzamelitem geworden. Daarom zijn ze nu ook verkrijgbaar als kwèèkerkaart: om iemand te feliciteren, te steunen of te verrassen op z'n Tilburgs.
zak-oe-en-panneke-soep-brenge
gewoon-teus-bleeve-gij
haawt-oeweege-goed
facebook twitter instagram