tilburgcom-logo

Geniet van een extra lang Pinksterweekend

Wegens Pinksteren zijn we komend weekend een dagje langer vrij. Daarom genieten komen weekend een hoop Tilburgers van een extra lang Pinksterweekend.

Wij hebben wat leuke tips voor je verzameld hoe je dit Pinksterweekend het beste kunt besteden.

Horeca nieuws

thuisbezorgen

Ontvang een appje als er een tafel vrij komt

Goed initiatief! Je wilt uiteten maar de tafels blijken vol te zijn gereserveerd. Met het nieuwe initiatief Table Alerts krijg je een appje als er weer een tafeltje bij je favoriete restaurant vrij is.

IJsbar Softy's opent in de Spoorzone

Aankomende zaterdag openen Houtloods- en De Wagon-eigenaar Sander Overweg en chefkok Koos de Wolf ijsbar Softy’s: een plek om heerlijk huisgemaakt softijs met funky smaken af te halen. Denk aan smaken als Blauwe bessen, yuzu & bosvruchten, bacon, eggs & cornflakes en aardbei, basilicum & olijf.
tilburgse docu's

Beachclub Côte Súr Vive opent in de Spoorzone

Voor een Mediterraans hippie-sfeertje hoef je binnenkort niet meer naar Ibiza af te reizen! Vanaf Tweede Pinksterdag kun je namelijk linea recta naar de Beachclub. Je kunt er tot oktober terecht voor koude drankjes, muziek, een potje beachvolleybal én openluchttheater.
tips tegen verveling

DJ JEMATTHY organiseert dinnershows

Hij is bekend van reality tv-programma Love Island en is al een tijd dj. Nu zijn boekingen weg zijn gevallen maar de restaurants weer open mogen combineert hij het beste van beide werelden: een dinnershow met driegangenmenu, onbeperkt drinken en optredens.
geld besparen

Picknickmanden bezorgservice op locatie

Handig voor als de terrassen straks vol zijn. Hoe het werkt: je appt dat je een picknickmand met wijn/bier of sap wilt, ontvangt een Tikkie, rekent die af en deelt je live locatie. De ondernemers van Zomer In Een Mandje komen je bestelling dan exact op jouw plek afleveren. Ook in de Piushaven, Moerenburg of het Wandelbos!

Check ook dit

Klik op de titels om verder te lezen!

Zwemmen, skeeleren en parken in Tilburg

tilburgse ondernemers

Buiten zwemmen in Tilburg

Ook dit weekend wordt het heerlijk weer. Maar waar mag je eigenlijk allemaal buiten zwemmen en zijn deze plekken ook open? Check ons overzicht en je komt erachter.
aangepaste openingstijden

Parken om te relaxen

Ook fijn met lekker weer: lekker chillen in het park. In Tilburg kun je genieten van een hoop top parken. Wij zetten het voor je op een rijtje.
maatregelen

Skeeleren in de regio

We zien steeds meer Tilburgers fanatiek skeeleren. Daarom heeft stichting Friday Early Evening Skate Tilburg hun favoriete routes met ons gedeeld. En die delen wij dan weer al te graag met jou.

Vacatures in Tilburg