tilburgcom-logo
Terrassen in Tilburg

10x uittips in de regio Tilburg dit weekend

De vakantie zit er helaas op, maar gelukkig is er in Tilburg dit weekend genoeg te beleven. Zo kun je het vakantiegevoel vasthouden en genieten van al het moois dat de stad te bieden heeft. Benieuwd wat er allemaal te doen is? We zetten het voor je op een rijtje.

Dit mag je niet missen!

Stadsstrand Beachy

Feest In Het Park

ABBA Fever Tributeband, QMusic The Party FOUT, Bizzey, Freddy Moreira en veel meer. Dit weekend staat er in het Reeshofpark een meerdaags festival op het programma: Feest In Het Park. Er zijn nog kaarten.
Tilburg Maakt Mij Blij

Open dag Factorium

Een silent disco voor het hele gezin, muzieksafari, dansfestival en veel meer. Dit weekend staat de open dag van Factorium op het programma. De hele dag kun je (gratis) genieten van een prachtig programma.

Nieuws uit Tilburg

Horecanieuws

VDT Advocaten

6x nieuwe zaken in het centrum

Horecanieuws: Tilburg heeft er binnenkort 6 nieuwe horecaparels bij. Van een grote foodmarkt tot een eetcafé waar ze koken op open vuur tot Aziatische concepten. Wij zetten voor je op een rijtje welke zaken binnenkort allemaal openen.
VDT Advocaten

Gastrobar RIX viert tweejarig bestaan

Mooie mijlpaal voor Gastrobar RIX. Ze overleefden ondanks dat ze nauwelijks staatssteun kregen meerdere horecasluitingen als startende ondernemer. Daar is eigenaar Ricky Spijkers uiteraard trots op. Tijd voor een update.

Vacatures in Tilburg