tilburgcom-logo
Weekend-in-Tilburg-1

Gaaf! Groenrijk Tilburg krijgt een kerstbomen drive-in!

Na een drive-in voor ijsjes, een drive-in bioscoop, een drive-in met foodtrucks en nog veel meer, introduceert GroenRijk Tilburg vanaf woensdag 2 december de kerstbomen drive-in! Het uitzoeken van een kerstboom is misschien wel een van de leukste activiteiten in aanloop naar de feestdagen, maar wegens de coronamaatregelen nu iets moeilijker. Gelukkig kun je via de drive-in compleet contactloos een kerstboom uitzoeken!

Goed om te weten: ook als je nog kerstversiering nodig hebt voor de boom (en je eigen huis) kun je bij GroenRijk terecht. Bekijk hier een video over de prachtige kerstshow die ze in het tuincentrum hebben staan.

Artikelen op Tilburg.com

Nieuwsbrief-Intertoys

Je huis verhuren? Voorkom problemen met horrorhuurders!

Ga je samenwonen, maar wil je je eigen woning nog niet verkopen? Heb je geïnvesteerd in vastgoed? In alle gevallen ben je op zoek naar een geschikte huurder voor jouw huis of appartement. En dat kan nog een fiks karwei zijn! Want hoe voorkom je problemen én horrorhuurders?
Niek Wilborts en Hampy Bresson weten hier alles van. Anderhalf jaar geleden startten zij daarom Appartement.nl: een bedrijf dat Tilburgse (ver)huurders helpt van A tot Z. Denk hierbij aan het screenen en voorleggen van serieuze kandidaten, maar ook het uitvoeren van onderhoud.

Ineke werkt 40 jaar bij Amarant: 'Mooiste baan van de wereld'

Ze heeft passie voor haar vak, voor haar cliënten en voor het bedrijf waar ze al veertig jaar actief is: we hebben het over de 60-jarige Ineke Laurijssen. “Ik kan ervoor zorgen dat mensen zich gelukkiger voelen.” Wij spraken met de bevlogen Tilburgse over haar werk als persoonlijk begeleidster bij Amarant.

Meer nieuws uit Tilburg

Versoepelingen corona

nieuwsbrief-Target

Tilburgse bioscopen weer open!

Goed nieuws voor alle Tilburgse bioscopen: vanaf vandaag mogen zij de deuren weer openen voor publiek. Uiteraard houden de bioscopen zich wel aan de geldende maatregelen. Wil je dit weekend op een verantwoorde manier je huis verlaten, dan kun je dus nu weer tickets scoren voor films bij Pathé, Euroscoop en Cinecitta!
Nieuwsbrief-NondeJeu

Theaters Tilburg programmeert lichtpuntjes in december!

Nu Theaters Tilburg opnieuw open mag voor 30 personen, grijpt het theater de kans aan om Lichtpuntjes in december te brengen. Met bijzondere voorstellingen, concerten en zelfs met artiesten die bij mensen thuis komen optreden.

Vacatures in Tilburg