tilburgcom-logo
Weekend-in-Tilburg-1

Heerlijke kerstboxen van Tilburgse restaurants voor thuis!

Wil jij tijdens kerst genieten van heerlijk eten en de lokale horeca steunen? Dat kan! Tilburgse restaurants hebben namelijk erg hun best gedaan en verschillende kerstboxen gemaakt zodat jij thuis kunt genieten van de lekkerste gerechten.

Van heerlijke brunches tot uitgebreide viergangenmenu's en van een kreeftenmenu tot gourmetschalen. Het is allemaal mogelijk!

Nog meer lekker nieuws!

Nieuwsbrief-Intertoys

3x genieten van Intermezzo in december!

Ook in de decembermaand kun je genieten van de lekkernijen van Intermezzo. Zo kun je het ijs kopen bij verschillende tankstations, maakt een Tilburgse bakkerij ijstaarten met het ijs van de Tilburgse ijsjuwelier en gaan ze zelf een aantal dagen open in december.

Royal Donuts komt naar Tilburg.

Liefhebbers van donuts hebben geluk! Binnenkort opent Royal Donuts namelijk in de Tilburgse Heuvelstraat. Je kunt er terecht voor heerlijke donuts met fantastische toppings. De foto's zijn in ieder geval veelbelovend en zien er super lekker uit!

Meer nieuws uit Tilburg

December nieuws!

nieuwsbrief-Target

Tilburgse Heuvel wordt 'Wensplein'

De Tilburgse Heuvel transformeert volgende week vrijdag tijdelijk tot wensplein. Er wordt een groot scherm geplaatst waarop je videoboodschappen van verschillende bekende (en minder bekende) Tilburgers krijgt te zien. Ook is het mogelijk om zelf - a la Serious Request - een boodschap naar het scherm te sturen.
Nieuwsbrief-NondeJeu

3x Tilburgse Theater Tips in december

Gelukkig! Theaters Tilburg mag weer open. En dus hebben ze in december een prachtig programma voor je samengesteld. Wij geven je 3 Tilburgse Theater Tips. Dit zijn voorstellingen in december waar je nu nog kaarten voor kunt kopen.

Vacatures in Tilburg