tilburgcom-logo
weekend-uittips-1

De leukste uittips in Tilburg dit weekend

Voordat we deze nieuwsbrief echt aftrappen, moeten we nog even een foutje herstellen. Door een storing is er afgelopen dinsdag een nieuwsbrief verstuurd met daarin de evenementen van afgelopen weekend. Deze kun je als niet verzonden beschouwen. In deze nieuwsbrief vind je natuurlijk wél de evenementen van dit weekend.

Zo start Biënnale Brabant dit weekend, is er een Ping Pong Show in Poppodium 013, staat Willem II - PSV op het programma en zijn er een hoop feestjes.

Verder vind je in deze nieuwsbrief de leukste nieuwtjes, gave evenementen en toffe vacatures. Scroll hem dus op je gemakje door.

Het laatste nieuws

TC20-nieuwjaarsborrel-webbanner-728x90px
prijsvragen

De emblemen zijn binnen!

Je kon ze al pre-orderen, maar nu zijn ze dan daadwerkelijk binnen! Onze carnavalsemblemen. De eerste honderden bestellingen zijn inmiddels onderweg of liggen al bij jou op de deurmat!

Save the date


Vacatures Coolblue Tilburg

Werkgever in de spotlight!

Je hebt er ongetwijfeld weleens iets gekocht, reclames van voorbij zien komen of de grappige marketinguitingen op social media gezien: we hebben het natuurlijk over Coolblue! Maar wist je dat Coolblue ook als werkgever de moeite waard is?

Vacatures in Tilburg