tilburgcom-logo

Mogelijk een openbaar zwembad in de Piushaven!

Jazeker! Initiatiefnemers van Swim to Fight Cancer zijn bezig om een openbaar en gratis zwembad in de Piushaven te realiseren. Afgelopen week presenteerden ze hun plannen aan de Tilburgse gemeenteraad.

Hierop werd door een aantal partijen al positief gereageerd. Komende week buigt de gemeenteraad zich opnieuw over het initiatief.

Must-reads

thuisbezorgen

Interview met Ruud van Baast

Tilburg Trappers heeft met ingang van komend seizoen een nieuwe algemeen directeur: Ruud van Baast. Wij interviewden hem en stelden hem (0)13 vragen over zijn ambities, doelen, de effecten van corona op de Trappers en veel meer.

Kaartverkoop zomerprogramma Theaters Tilburg van start

We hebben het theater eventjes moeten missen maar komende zomer kun je weer genieten van voorstellingen bij Theaters Tilburg. De kaartverkoop van de eerste voorstellingen is inmiddels begonnen. Onder andere Jörgen Raymann komt langs.
tilburgse docu's

Kijkje binnen bij nog te openen restaurant Monchou

Hopelijk kunnen we vanaf medio december weer genieten van een nieuwe horecaparel in Tilburg. Dan wil restaurant Monchou - van dezelfde eigenaar als sterrenzaak Monarh - haar deuren openen in de Spoorzone. De eerste impressies liegen er niet om.
tips tegen verveling

Zaakje met heerlijke macarons naar de binnenstad

We hebben goed nieuws voor de liefhebbers van macarons. DutchHomemade opent namelijk een vestiging in het centrum. Ze verkopen fantastische macarons, ijs, zoetigheden en lekkere koffie's.

Vaderdagtip: Tricolores drive-thru

Op zoek naar een gaaf vaderdagcadeau en is je papa een echte Willem II-er? Bonheur Horeca Groep en Willem II slaan de handen ineen met de Stoere Kerels-Vaderdagbox. Met biertjes, lekkernijen, kaartjes voor Willem II en veel meer. Het ophalen van de box belooft ook een mooie ervaring te worden.

Check ook dit

Klik op de titels om verder te lezen!

Uitgelichte vacaturetip

logistieke bbl opleiding

Werken bij Coolblue

Je hebt er ongetwijfeld weleens iets gekocht, reclames van voorbij zien komen of de grappige marketinguitingen op social media gezien: we hebben het natuurlijk over Coolblue! Maar wist je dat Coolblue ook als werkgever de moeite waard is? Ze hebben momenteel een aantal openstaande vacatures.

Zo zijn de op zoek naar magazijnmedewerkers, medewerkers retouren, heftruck- en reachtruckchauffeurs.

Vakantie in eigen stad tips

tilburgse ondernemers

Varen in Tilburg

Bij lekker weer een bootje huren in Tilburg? Dan kan bij verschillende bedrijven. Wij zetten ze voor je op een rijtje zodat je lekker kunt varen in de Piushaven, Moerenburg en het kanaal!
aangepaste openingstijden

Arbie's Beachhouse weer open

Wil je lekker tot rust komen? Chillen op het strand en genieten van een lekker hapje en drankje. Dan hebben we goed nieuws! Arbie's Beachhouse is weer open. Ze organiseren komende periode ook een aantal beachborrels.
maatregelen

Bucketlist Café Bolle

Leuk initiatief! Heb jij in juni al vakantie (of niet): dan heeft Café Bolle een bucketlist voor je samengesteld. Vink je die af op het terras bij de zaak aan het Piusplein, dan krijg je een mooi pakket gratis.

Vacatures in Tilburg