tilburgcom-logo

De leukste uittips tijdens dit tropische weekend

De temperaturen stijgen flink en dus kunnen we genieten van een tropisch weekend. Benieuwd wat je allemaal kunt gaan doen? Check onze weekend uittips.

Ook tippen we je in deze nieuwsbrief graag de leukste plekken om met mooi weer te vertoeven, leuke activiteiten, het laatste nieuws en meer. Lees dus op je gemakje verder.

Vakantietips in Tilburg

Plekken waar je kunt zwemmen

Wil je dit weekend verkoeling op zoeken? Check dan vooral even waar je in de regio kunt zwemmen. We hebben een handig overzicht gemaakt met zwemspots in de regio Tilburg.

Verrassende terrassen in Tilburg

Dit weekend een terrasje pikken? Wij hebben een overzicht gemaakt met terrasjes om te ontdekken. Wedden dat jij nog niet bij al deze terrassen bent geweest?
tilburgse docu's

Bezoekje aan Camping Breehees

Je kunt bij Camping Breehees niet alleen kamperen, je kunt er ook borrelen, lunchen, dineren en veel meer. Wij namen een kijkje op de prachtige accommodatie aan de rand van Goirle en spraken eigenaresse Carolien.
tips tegen verveling

9 anti-inbraaktips

Wie geen vakantie vieren: inbrekers. Tijdens de vakantieperiode slaan ze dan ook vaak toe. Maar hoe zorg je ervoor dat jij geen slachtoffer wordt als je op vakantie bent of eventjes een paar uurtjes weg bent? Wij geven je tips!

Laatste nieuws & leuke artikelen

Klik op de titels om verder te lezen!

Update uit de binnenstad

Switch the Gym

Verschillende zaken openen hun deuren

Het is weer tijd voor een update uit de binnenstad. Want komende tijd openen er weer wat nieuwe zaakjes.

Zo krijgt het Dwaalgebied er twee horecazaakjes bij, krijgt het Pieter Vreedeplein een ondergronds spellenplein en is de invulling van de hoekpanden van de Frederikstraat bekend.

Tips voor komend weekend

tilburgse ondernemers

Gladiolenverkoop bij Auberge du Bonheur

Een mega sympathiek initiatief. Je kunt voor €3,- een bosje gladiolen aanschaffen of doneren aan ouderen in Tilburg. Je kunt de bloemen dit weekend afhalen bij Auberge du Bonheur.
aangepaste openingstijden

Drive-in bioscoop

Ook dit weekend kun je weer drie dagen genieten van de drive-in bioscoop bij het Willem II Stadion. Er draaien verschillende films, waaronder Wolf of Wallstreet, Dirty Dancing en Grease.
maatregelen

Viergangendiner en optreden Belle Perez

Genieten van een viergangendiner en een intiem optreden van Belle Perez? Het kan dit weekend bij Auberge du Bonheur. Voor deze unieke ervaring zijn nog maar een paar kaarten te koop.

Vacatures in Tilburg