tilburgcom-logo
DADAWAN Tilburg

10x leuke uittips voor een extra lang Pinksterweekend in Tilburg

Helaas geen MeiMarkt en Hap Stap tijdens het Pinksterweekend dit jaar. Maar gelukkig is er nog genoeg te doen om je extra lange weekend goed te besteden.

Zo hebben verschillende horecazaken leuke acties op hun terrassen, komt er een Frituurloop naar Tilburg en zijn de Beekse Bergen en de Efteling weer geopend. Benieuwd naar meer leuke uittips?

Aantal publieke voorzieningen weer open!

Cookaholics

Zwembaden en gemeentelijke sportaccommodaties weer open!

Goed nieuws voor iedereen die houdt van sporten. De sportscholen zijn namelijk weer open. Maar ook de zwembaden en gemeentelijke sportaccommodaties mogen de deuren weer openen. Uiteraard zijn er wel wat richtlijnen, maar toch: je kunt weer een baantje trekken, gaan squashen of fitnessen.
Jimmy

Tilburgse bibliotheken weer geopend.

Fijn nieuws voor iedereen die graag een boek leest of eventjes buiten de deur wil werken of studeren. De Tilburgse bibliotheken zijn weer geopend. Ook is het mogelijk om werkplekken te reserveren in de LocHal. Tevens is het in de LocHal mogelijk om een kopje koffie en wat lekkers af te halen. Daarnaast hebben ze een klein terrasje waar je van kan genieten.

Meer nieuws uit Tilburg

Werkgever uitgelicht

Faalcast

Werken en leren tegelijk met de BBL-opleiding van Coolblue.

Werken en leren tegelijk! Het kan met de BBL-opleiding van Coolblue. Je leert al werkende het vak, krijgt een salaris en sluit af met een diploma en vast contract. In augustus start Coolblue weer met een BBL-traject. Je krijgt een mooi salaris, bouwt pensioen op, vakantiegeld is vanzelfsprekend en ook ontvang je reiskosten indien nodig.

Vacatures in Tilburg