tilburgcom-logo
Weekend-in-Tilburg-1

Restaurants bezorgen kerstdiners voor thuis!

Helaas mag de horeca tijdens kerst nog niet open. Gelukkig is de horeca weerbaar en creatief. Zo bezorgen een hoop restaurants kerstdiners aan huis. Ook is het bij heel veel horecazaken mogelijk om je kerstbrunch, -lunch, -diner of -gourmetschaal af te halen.

Benieuwd welke horecazaken je allemaal kunt steunen tijdens kerst? We hebben het voor je op een rijtje gezet.

Wil je voor kerst al genieten van maaltijden van lokale horeca? Check dan in dit artikel welke zaken allemaal thuisbezorgen of waar je kunt afhalen.

Lokaal je kerstinkopen doen!

Nieuwsbrief-Intertoys

Openingstijden binnenstad

Ga jij kerstinkopen doen in de Tilburgse binnenstad? Kom dan op rustige momenten en alleen. Zo kan de drukte in de binnenstad beheersbaar blijven. Benieuwd wanneer de stad open is rondom kerst? We hebben de openingstijden voor je verzameld.

Shop lokaal en laat je inkopen thuisbezorgen

Ook handig! Je hoeft de binnenstad niet te bezoeken om toch lokaal je kerstinkopen te doen. De binnenstad is namelijk gestart met een bezorgservice. Bij 26 lokale winkels kun je bestellen en je aankopen nog dezelfde dag gratis door fietskoeriers laten bezorgen.

Meer nieuws uit Tilburg

Nog meer handige artikelen voor de feestdagen!

nieuwsbrief-Target

15x plekken om een kerstboom te kopen!

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar misschien heb jij de kerstboom nog niet staan. Gelukkig zijn er een hoop Tilburgse bedrijven waar je prachtige bomen kunt kopen. Zo shop je lokaal en maak je het thuis wat gezelliger.
Nieuwsbrief-NondeJeu

AH XL twee dagen tot middernacht open!

Om de drukte in de supermarkt van Albert Heijn XL wat te spreiden, zijn ze op twee dagen tot middernacht open. Zo heb je twee uur langer de tijd om je kerstinkopen te doen. Ook roept Albert Heijn op om alleen te komen. Dat scheelt een hoop rijen voor de deur.

Vacatures in Tilburg