tilburgcom-logo
Weekend-in-Tilburg-1

Blijf lokale ondernemers steunen!

Het was een dreun voor ons allemaal afgelopen maandag! Maar zeker voor lokale ondernemers is het een flinke klap. Juist in de normaal drukke decembermaand moeten zij hun deuren sluiten.

Gelukkig zijn er nog mogelijkheden om lokaal te winkelen zonder de deur uit te gaan. Bestel iets bij je favoriete boetiekje en laat het thuisbezorgen, maak gebruik van de gratis bezorgservice van de binnenstad of koop een tegoedbon van je lievelingswinkel.

Tips voor de feestdagen

Nieuwsbrief-Intertoys

Pick-up point Meesterbakker van Iersel

Bij kerst horen uiteraard heerlijke kerststollen, lekker gebak en andere lekkernijen van de bakker. Wil jij niet in de rij gaan staan bij de bakker? Dat hoeft ook helemaal niet! Meesterbakker van Iersel start namelijk een pick-up point. Je bestelt vooraf, kiest een ophaalmoment en haalt je bestelling op het afgesproken tijdstip op. Helemaal coronaproof!

Genieten tijdens kerst van Tilburgse restaurants

Want dat kan nog steeds! Veel horecazaken hebben namelijk heerlijke kerstmenu's voor je samengesteld. Zij doen de voorbereidingen, jij hoeft het thuis alleen nog maar af te maken. Een mooie manier om de horeca te steunen en te genieten van een heerlijke lunch, brunch of diner. De afgelopen week hebben we de lijst met deelnemende horeca uiteraard weer voor jullie aangevuld.

Meer nieuws uit Tilburg

Nog meer handige artikelen voor de feestdagen

nieuwsbrief-Target

Check hier de plekken waar je oliebollen kunt scoren

Oliebollenkramen mogen gelukkig wel open blijven. En dus kunnen we richting de jaarwisseling weer genieten van heerlijke oliebollen, appelbeignets en veel meer. Zo hebben we in Tilburg zelfs een oliebollen drive-thru, kun je limoncello-oliebollen scoren en hebben verkopers leuke acties.
Nieuwsbrief-NondeJeu

DutchHomemade geopend in de binnenstad

Liefhebber van macarons? Dan hebben we goed nieuws! DutchHomemade is namelijk geopend in de binnenstad. Ook een goede tip als je op zoek bent naar lekkernijen voor bij het kerstdessert of naast de koffie. Wij mogen ook nog eens tien dozen macarons weggeven.

Vacatures in Tilburg