tilburgcom-logo
Weekend-in-Tilburg-1

Grote namen treden deze zomer op in het Spoorpark

Het Tilburgse Spoorpark heeft er een jaarlijks terugkerend zomerfestival bij: Spoorpark Live. Het tweedaagse evenement staat in het weekend van 14 augustus op het programma. De kaartverkoop start over twee weken.

De eerste namen die de organisatie bekend heeft gemaakt, liegen er niet om. Denk aan Danny Vera, Kensington, Krezip, Rolf Sanchez, DI-RECT en Davina Michelle. De komende tijd voegt de organisatie nog veel meer namen toe.

Handige artikelen

Nieuwsbrief-Intertoys

Open dagen opleidingen Stappegoor

Het gebied rondom Stappegoor is volop in ontwikkeling. Het is een veelzijdig gebied om te wonen, recreëren en te studeren. Zo zijn er verschillende middelbare scholen, MBO- en HBO instellingen in het gebied gevestigd. Ben of ken jij iemand die zich aan het oriënteren is op een studie? Check dan zeker eventjes wanneer er open dagen of proefstudeerdagen op het programma staan.

Gemeente Tilburg maakt zonnepanelen toegankelijk

Zonnepanelen zijn een ideale manier om duurzame energie op te wekken en onder aan de streep geld te besparen. Helaas wandel je alleen geen bouwmarkt binnen om er een stel te halen. Er gaat vaak een hoop geregel en een investering aan vooraf. Denk je erover om zonnepanelen op je dak te leggen, maar is de financiering lastig? De gemeente schiet te hulp! Via een alles-in-één pakket, dat dit jaar is geïntroduceerd, faciliteert de gemeente de financiering, aanleg én vijftien jaar service en onderhoud van de panelen.

Meer nieuws uit Tilburg

Moederdagtips

nieuwsbrief-Target

Ultieme Moederdag verwenbox van Stadsbrouwerij 013

Het is binnenkort Moederdag. Uiteraard zet jij 'jullie mam' dan in het zonnetje. Wij geven je wat tips. Zo heeft Stadsbrouwerij 013 een heerlijke verwenbox samengesteld voor jou en je moeder. Er zit een plankje in met kaas, borrelhapjes en zoetigheden. Uiteraard geniet je ook van heerlijke drankjes. Denk aan rosé en een verrassende cocktail. Maar er staan je nog veel meer verrassingen te wachten.

Camping Breehees komt met heerlijke ontbijtbox

Wil je jouw moeder tijdens Moederdag verrassen met een lekker ontbijtje? Camping Breehees heeft de handen ineen geslagen met Keurslager van Hest en Maria Bakt voor een uitgebreid vers ontbijtje. Je geniet onder andere van donuts, croissantjes, progresgebak, American pancakes, verschillende zoetwaren, heerlijke salades en ander beleg.

Vacatures in Tilburg