tilburgcom-logo
Weekend-in-Tilburg-1

Tilburgse horeca bereidt zich voor op heropening

Wanneer de horeca weer open mag, is nog onbekend. Maar dat ze ergens dit voorjaar de deuren mogen openen, lijkt vast te staan. Daarom is de Tilburgse horeca zich massaal aan het voorbereiden op de heropening.

Ze zoeken dan ook massaal personeel. Van koks tot bediening en van leidinggevenden tot afwassers. Benieuwd welke horecazaken openstaande vacatures hebben? Check ons overzicht.

Nieuw in Tilburg

Nieuwsbrief-Intertoys

Restaurant Monchou geopend voor afhaal

De Spoorzone heeft er een nieuwe culinaire hotspot bij: Restaurant Monchou. Hoewel de zaak vanwege corona nog niet open is voor publiek, kun je er al wel heerlijke gerechten afhalen of thuis laten bezorgen. Wij hebben ook nog eens een kortingscode voor je.

Nieuw damesboetiekje in de binnenstad

Dames opgelet! De Willem II-straat is een damesboetiekje rijker: Favv. Je kunt er terecht voor hippe dameskleding en leuke accessoires. Ze zijn nu - net als de rest van de winkels in de stad op afspraak geopend. De collectie wisselt vaak dus het is aan te raden om regelmatig een kijkje te nemen.

Meer nieuws uit Tilburg

Leuk nieuws

nieuwsbrief-Target

Nostalgische kermis komt naar Wandelbos

Leuk nieuws! Ook aankomende zomer komt er een nostalgische kermis naar de Zeven Geitjes in het wandelbos. Tijdens de kermisperiode kun je hier in alle rust genieten van een leuke kermis. De kermis richt zich op gezinnetjes en mensen die van de kermis willen genieten, maar de drukte van de binnenstad willen vermijden.
Nieuwsbrief-NondeJeu

Hotdogs en wafels bij Bij Peerke Donders

Tip voor het weekend: bij Bij Peerke Donders hebben ze een foodtruck staan in de weekenden. Je kunt hier heerlijke verse hotdogs en wafels halen. Ze zien er niet alleen heel erg lekker uit, ze smaken ook nog eens top. Benieuwd wanneer de foodtruck geopend is? Check dan het artikel op onze website.

Vacatures in Tilburg