tilburgcom-logo
Weekend-in-Tilburg-1

Het nieuwe carnavalsmotto is bekend!

Helaas geen openbaar carnaval in Kruikenstad dit jaar. De reden is alom bekend. Toch werd op de dinsdag van carnaval traditiegetrouw het nieuwe carnavalsmotto bekendgemaakt. Dit keer niet op de Heuvel tijdens ‘Et Sebiet’, maar digitaal met een video op de online kanalen van Carnavalsstichting Tilburg.

Hiermee zet de stichting een punt achter dit uitzonderlijke carnavalsjaar en kijkt het uit naar een nieuw carnavalsseizoen dat start op 11 november 2021.

Leuk nieuws uit Tilburg

Nieuwsbrief-Intertoys

Tilburgse horeca organiseert zomercarnaval

De horeca in de binnenstad hoopt dit jaar alsnog carnaval te kunnen vieren. Ze organiseren in het tweede weekend van juli namelijk zomercarnaval. Het carnavalsprogramma wat eigenlijk afgelopen weekend had moeten plaatsvinden, wordt gekopieerd naar komende zomer. Uiteraard wordt zomercarnaval volgens de regels die dan gelden gevierd.

Restaurant Harboury tijdelijk delicatessenwinkel

Flexibiliteit, creativiteit en kansen zien. Dat zijn een aantal eigenschappen voor Tilburgse horecaondernemers die er alles aan doen om deze coronacrisis te overleven. Zo ook Restaurant Harboury aan de Piushaven. Het restaurant is tijdelijk getransformeerd tot delicatessenwinkel. Afgelopen anderhalve week draaiden ze alvast proef voor vaste gasten en nu is heel Tilburg welkom om een kijkje te nemen.

Meer nieuws uit Tilburg

Tips

nieuwsbrief-Target

Verduurzamen? Vul de online scan in!

Ook in Tilburg zijn we actief bezig met energiezuiniger worden, net als in de rest van het land. Dit doen de gemeente en bedrijven op grote schaal. Maar ook jij kunt bijdragen: elk stapje helpt. Door een minuutje korter te douchen, minder te stoken en geen lampen aan te zetten in kamers waar je niet bent. Goed voor het milieu en voor jouw portemonnee. Er zijn nog veel meer manieren om je huis energiezuinig te maken en zo meteen geld te besparen. Om er snel achter te komen op welke punten in jouw huis te winnen valt, is er bijvoorbeeld de gratis energiescan van Milieu Centraal.
Nieuwsbrief-NondeJeu

De Tafel van Martinus: de nieuwe wetenschaps-talkshow van Tilburg University

Ben jij wel eens benieuwd naar wat onderzoekers en wetenschappers bezighoudt bij Tilburg University? En ben je nieuwsgierig naar de laatste, spannendste of meest urgente wetenschap afkomstig van de Tilburgse universiteitscampus? Dan is dit wat voor jou! Dinsdag 23 februari om 16.00 kun je namelijk kijken naar De Tafel van Martinus: een nieuwe wetenschap talkshow van Tilburg University.

Vacatures in Tilburg