tilburgcom-logo
DADAWAN Tilburg

Silent Bingo Show keert terug op de Korte Heuvel

Goed nieuws! Je kunt deze zomer weer op drie woensdagavonden genieten van de Silent Bingo Show op de Korte Heuvel. Tijdens iedere editie kunnen 500 mensen meedoen. Je koopt bingokaarten en met een koptelefoon wacht je af welke liedjes worden gedraaid door de dj's. Heb je bingo? Dan win je leuke prijzen.

De Silent Bingo Show staat op woensdag 30 juni, woensdag 14 juli en woensdag 28 juli op het programma. De kaartverkoop is inmiddels begonnen. Goed om te weten: je kunt je voorkeur voor het terras waar je graag plaatsneemt doorgeven.

Kermisnieuws!

Cookaholics

Amstel Bierhal opent de deuren tijdens de kermis

Op zeven dagen kun je tijdens de Tilburgse Kermis genieten van de Amstel Bierhal op het Willemsplein. Artiesten als Tino Martin, Django Wagner, René le Blanc en veel meer artiesten treden op. De toegang is helemaal gratis. Je hebt echter wel een negatieve coronatest via Testen voor Toegang of een volledige vaccinatie nodig in de CoronaCheck-App om binnen te komen.
Jimmy

Desperados Road Show keert terug

Niet alleen de Amstel Bierhal, ook de Desperados Road Show keert terug op ze Tilburgse Kermis. Net als de bierhal gaan ze zeven dagen open. Je kunt er genieten van optredens en verschillende clubconcepten. Van tevoren heb je entreetickets nodig. Ook kun je enkel naar binnen met een QR-code in de CoronaCheck-App.

Tips voor dit weekend

Jimmy

EK Voetbal in de kroeg

Aanstaande zondag speelt het Nederlands Elftal de achtste finale van het EK Voetbal tegen Tsjechië. De wedstrijd begint om 18:00 uur. Na een hele lange tijd is het eindelijk weer mogelijk om voetbal te kijken op schermen op het terras. In de binnenstad kun je dan ook voetbal kijken bij je favoriete kroeg. We dien je van tevoren te reserveren zodat je zeker bent van je plekje.
Jimmy

Op stap

De kroegen mogen vanaf zaterdag weer de reguliere openings- en sluitingstijden hanteren. Dat betekent dat je weer tot diep in de nacht kunt borrelen. Ook is het bij een aantal kroegen mogelijk om te gaan stappen zonder anderhalve meter te hanteren. Bij Café Philip aan de Korte Heuvel bijvoorbeeld. Ze hebben het hele weekend een mooi programma met verschillende artiesten en dj's.

Meer nieuws uit Tilburg

Prijsvragen

Faalcast

Badkamer onderdeel van Sani VT winnen

Onlangs is Sani VT geopend aan het Lieve Vrouweplein. Om dat te vieren, mogen wij een mooie prijs weggeven. Namelijk een onderkast en wastafelblad in een kleur naar keuze. Kans maken? Dan moet je de prijsvraag op onze website invullen. Ga zeker eens een kijkje nemen bij deze mooie sanitairzaak als je op zoek bent naar een nieuwe badkamer of onderdelen voor je sanitair.
Faalcast

Onbeperkt pannenkoeken eten winnen

Het Ketelhuis is weer blij dat ze na een lange periode van sluiten weer open zijn. Ze kijken dan ook vol goede moed naar de toekomst. Sterker nog: ze gaan flink uitbreiden. Om dat te vieren, mogen wij een avondje onbeperkt pannenkoeken weggeven voor een gezin. Wil je kans maken om te winnen? Vul de prijsvraag op onze website in.

Vacatures in Tilburg