tilburgcom-logo
Weekend-in-Tilburg-1

Het wordt een mooie zomer bij Auberge du Bonheur!

Goed nieuws! De Auberge Sunday Sessions keren komende zomer terug in de tuin van Auberge du Bonheur. Dat betekent dat je op 8 zondagen kunt genieten van optredens van topartiesten. De Sunday Sessions worden begeleid met een viergangenmenu.

Onder andere Rolf Sanchez, Wolter Kroes, René Froger, Trijntje Oosterhuis en Jeroen van der Boom geven intieme tuinoptredens.

Tips voor dit weekend

Nieuwsbrief-Intertoys

Aspergetocht door de binnenstad

Dit weekend staat er weer een leuke stadswandeling op het programma. Op 5 locaties geniet je namelijk van heerlijke aspergehapjes. Je bent lekker in beweging, komt langs verschillende highlights van Tilburg en geniet ook nog eens van lekkere hapjes. Daarnaast steun je de lokale horeca. Je dient je wel vooraf aan te melden.

Driving Dinner door de regio

Leuk! Je kunt dit weekend weer meedoen met een driving dinner door de regio. Je rijdt met je eigen auto of camper een mooie tocht door de regio en stopt bij vijf horecazaken voor een lekker hapje. Inmiddels is ruim 70% van het coronaproof event uitverkocht. Ben er dus snel bij als je zaterdag of zondag deel wilt nemen.

Meer nieuws uit Tilburg

Leuke ondernemersverhalen

nieuwsbrief-Target

Tilburgse elektrotalenten starten eigen bedrijf

Ze kennen elkaar van hun gezamenlijke opleiding aan het ROC in Tilburg, deden als elektricien al regelmatig gezamenlijke klussen en hebben torenhoge ambities. We hebben het over de 25-jarige Aaron Scholten uit Loon op Zand en de 29-jarige geboren & getogen Tilburger Wam van der Wielen. In december besloten de twee om hun krachten te bundelen en startten ze hun eigen zaak: Warom Elektrotechniek.

Het ondernemersverhaal van Kim Dingemans (24)

Ken jij het Tilburgse schoonmaakbedrijf D.S.G. al? D.S.G. staat voor ‘Dingemans Schoonmaak en Glazenwasserij’ en is een full service (specialistisch) schoonmaakbedrijf. Ze verzorgen diverse specialistische reinigingen; onder andere glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud en interieurverzorging voor bedrijven. Aan het roer van het familiebedrijf staat de pas 24-jarige Kim Dingemans samen met haar broer Rick en compagnon Robin. Wij spraken met Kim.

Vacatures in Tilburg