tilburgcom-logo

Alles over de kermis in Tilburg

Momenteel wordt er nog flink opgebouwd, maar vanaf vrijdagmiddag is het zover: dan start de kermis in de binnenstad van Tilburg. Je kunt tien dagen lang genieten van zo'n 135 attracties op twee kermisterreinen.

Ben jij benieuwd naar de openingstijden, attracties en veel meer? We hebben het voor je op een rijtje gezet.

Kermisnieuws

Cookaholics

Attractielijst bekend

Zoals je hierboven leest, staan er op de kermis zo'n 135 attracties. Van de Breakdance tot de schiettent en van een draaimolen tot het spookhuis. Wil je precies weten welke attracties je waar kunt vinden? We hebben het voor je op een rijtje gezet.
Jimmy

Desperados Road Show

De Desperados Road Show mag doorgaan tijdens de kermis. Weliswaar als zitevenement, mét Testen voor Toegang en met maximaal 1000 bezoekers per dag, maar toch: in de Koepelhal kun je acht dagen genieten van een festivalsfeer. Verschillende dj's draaien de lekkerste platen. Er zijn nog kaarten te koop.

Help Auberge du Bonheur!

Jimmy

Dit weekend vier gangen voor een stuntprijs

Helaas: de Sunday Sessions van Auberge du Bonheur kunnen niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. En dus zit Auberge du Bonheur dit weekend met 750 viergangenmenu's. Jij kunt Auberge du Bonheur helpen door deze op te maken. Voor een viergangen lunch of diner betaal je dit weekend namelijk slechts €25,-.

Meer nieuws uit Tilburg

Uitgelichte artikelen

Faalcast

Populaire Renault Arkana nu ook bij Stern te bewonderen!

Veel liefhebbers van Renault hebben er lang op gewacht: de Renault Arkana. Deze hybride SUV coupé is vanaf nu ook te bewonderen in de showroom van Stern in Tilburg. Wil jij als één van de eersten een proefrit maken in deze auto? Dat kan!
Faalcast

Bierwinkel Reeshof verhuist naar groter pand

Deze week is Bierwinkel Reeshof aan het verhuizen naar een groter pand. Vrijdag openen ze hun gloednieuwe winkel. Wat je kunt verwachten? Honderden bieren uit binnen- en buitenland. Op zoek naar heerlijke speciaalbieren of zoek je een cadeautje voor een bierliefhebber? Dan ben je hier aan het goede adres.

Vacatures in Tilburg