tilburgcom-logo
Terrassen in Tilburg

6x uittips in de regio Tilburg dit weekend

Het weekend staat voor de deur! Ben jij plannen aan het maken? Lees dan snel verder want we hebben de leukste uittips voor je op een rijtje gezet. Van leuke feestjes tot wedstrijden van Willem II & Tilburg Trappers tot theatertips en een kunstmarkt.

Dit mag je niet missen!

Stadsstrand Beachy

Silent Disco Festival

Op het Willemsplein staat zaterdag en zondag een Silent Disco festival op het programma. Met een koptelefoon op kun je genieten van drie verschillende kanalen met enkel een eigen genre. De eerste editie was meer dan geslaagd en dus beloven dit ook weer twee mooie feestavonden te worden.
Tilburg Maakt Mij Blij

Willem II en Tilburg Trappers spelen thuis

Zowel Willem II als Tilburg Trappers spelen dit weekend een thuiswedstrijd. Bij beide wedstrijden mogen gelukkig supporters aanwezig zijn. Heb jij zin in een leuk en sportief weekend? Koop dan vooral je kaartje en ga lekker naar het stadion.

Gave actie!

Stadsstrand Beachy

Willem II editions bij Van Mossel

Leev’ Hoezee, voor Willem II! Wist je dat Van Mossel de officiële autosponsor is van Willem II? Bij dezen! Ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van de club, introduceren zij de Willem II-edities. Dat wil zeggen dat je bij een deelnemend actiemodel een maandelijkse korting ontvangt van €12,50 per maand op je privé lease maandtarief. En dat maar liefst vijf seizoenen (60 maanden) lang.

Nieuws uit Tilburg

Nieuw in Tilburg

VDT Advocaten

Gourmet Market Central Station geopend

Na een flinke verbouwing van maanden is het eindelijk zover: Gourmet Market Central Station is geopend. Je kunt er genieten van 16 verschillende keukens uit vele landen over heel de wereld. Wij namen alvast een kijkje bij deze prachtige foodhall en aanwinst voor Tilburg.
VDT Advocaten

Peppernuts geopend in de Heuvelstraat

Liefhebbers van pepernoten opgelet. Peppernuts Tilburg - dé pepernotenwinkel van de stad - heeft namelijk haar deuren geopend in de Heuvelstraat. Je kunt er terecht voor 50 verschillende smaken pepernoten en veel meer.

Vacatures in Tilburg