tilburgcom-logo
Terrassen in Tilburg

Terrasje pikken in Tilburg: 13 terrassen die je zeker moet ontdekken

In de vakantie is het natuurlijk extra lekker om te genieten van een terrasje! Naast de terrassen op bijvoorbeeld de Korte Heuvel, het Piusplein of de Oude Markt, zijn er nog veel meer terrassen die het ontdekken meer dan waard zijn. Wij tippen je 13 terrassen waar je heerlijk kunt vertoeven.

Tilburgs nieuws

Stadsstrand Beachy

Stadsstrand Beachy kondigt officieel openingsweekend aan

Na een turbulente periode voor het Tilburgse Stadsstrand Beachy is er dan eindelijk goed nieuws: ze kondigen een heerlijk openingsweekend aan. Donderdag 12 tot en met zondag 15 augustus (her)opent Beachy haar deuren met een programma vol drankjes, lekker eten en gezelligheid. Benieuwd wat er op het programma staat?
Tilburg Maakt Mij Blij

Tilburg Maakt Mij Blij is terug met een nieuwe missie

Waar organisatie Tilburg Maakt Mij Blij recent nog een reddingsactie uitvoerde voor de monniken uit Berkel-Enschot en daarmee 12.500 kilo kaas wist te redden, slaan zij nu de handen ineen met online pluktuin Pluukz en Nationale Vereniging de Zonnebloem om zoveel mogelijk mensen in het zonnetje te zetten. Zo willen ze eenzame Nederlanders opfleuren. En wel met zonnebloemen! Doe jij mee?

Meer nieuws uit Tilburg

  • Jonge ondernemer behaalt crowdfunding doel en vervult daarmee de droom van creatieve ondernemers.
  • Werkgever uitgelicht: ICT-bedrijf Tredion vestigt nu ook in Tilburg en zoekt versterking.
  • Subsidie Topsportfonds nu aan te vragen voor Tilburgse topsporters en talenten.

Mooi ondernemersverhaal

VDT Advocaten

Ondernemers in de spotlight door VDT Advocaten: Cas Lapien

In ‘ondernemers in de spotlight’ nodigt VDT Advocaten mooie Tilburgse bedrijven uit voor een goed gesprek. Aan Finance en HRM-Manager Cas Lapien van de Tilburgse wijnimporteur Verbunt Verlinden en advocaat Jeannot Coomans van VDT de eer om de reeks af te trappen. Wij spraken met beide heren onder andere over hun business en wat een goede samenwerking tussen een bedrijf en advocaat voor een onderneming kan betekenen. Lees snel verder.

Vacatures in Tilburg