tilburgcom-logo

Win vier combitickets voor de Efteling en Sprookjessprokkelaar de musical

Dat de Efteling een wereld vol wonderen is, weten we natuurlijk allemaal. Er loopt waarschijnlijk geen Tilburger in de stad rond, die nog nooit in het prachtige park is geweest. In het attractiepark vind je spannende attracties en sprookjes. Inmiddels bestaat de wereld van de Efteling naast het attractiepark uit een theater, twee hotels, twee vakantieparken en een golfpark.

Oftewel: voor ieder wat wils. Zoals hierboven al kort vermeld, kun je ook naar de Efteling om een theatervoorstelling bij te wonen. Een voorbeeld daarvan is Sprookjesprokkelaar de musical.

Sprookjessprokkelaar de musical

Volg de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

Kom nu naar het Efteling Theater en volg Sterres spannende zoektocht naar verhalen in de nieuwste Efteling familiemusical. Je kunt hier kaartjes met korting bestellen. Bezoekers van Tilburg.com mogen via de speciale aanbieding voor slechts €15,- de musical bezoeken.

Combitickets winnen

Wil jij combitickets winnen? Wij geven vier tickets weg voor deze voorstelling inclusief een bezoek aan het park. Beantwoord onderstaande vraag juist voor maandag 19 maart en wie weet win jij de tickets. De winnaars krijgen per mail bericht.

Hoe heet de Opa van Sterre in de musical?

A) Opa Anton

B) Opa Anders

C) Opa Andries
facebook twitter instagram