tilburgcom-logo
voorbeeldkaart

Heb jij de Kwèèker vlaggenlijn al besteld?

Het openbare carnaval gaat dit jaar niet door en daar balen we allemaal heel erg van. We brengen dan ook geen nieuwe Kwèèkers uit. Maar om ervoor te zorgen dat jij er thuis een leuke carnaval van kunt maken, hebben we een aantal van onze Kwèèkers verwerkt in een mooie vlaggenlijn.
Een must-have voor de échte Kwèèker-fan en leuk om het thuis carnavalesk aan te kleden volgende week.

Bestel nu!

De Kwèèker vlaggenlijn is te bestellen in de webshop. Doe je dit voor zondag 7 februari, dan is je vlaggenlijn voor carnaval in huis. Dus: ophangen die handel, Schrobbelèrke erbij en genieten van Kruikenstad @ home.

De vlaggenlijn is overigens los te bestellen voor €9,95, maar wil je er meteen drie bestellen, dan ben je slechts €24,95 kwijt. Ook is de vlaggenlijn in combinatie met het ‘Gouden Kruik’ carnavalsembleem te bestellen voor €14,95.
De kwèèker, die kende gij vast wel. Vrolijke kaartjes met Tilburgse uitspraken, bedacht door Tilburgers en sinds 2005 uitgebracht door Tilburg.com. Inmiddels zijn ze een waar begrip en verzamelitem geworden. Daarom zijn ze nu ook verkrijgbaar als kwèèkerkaart: om iemand te feliciteren, te steunen of te verrassen op z'n Tilburgs.
zak-oe-en-panneke-soep-brenge
gewoon-teus-bleeve-gij
haawt-oeweege-goed
facebook twitter instagram