tilburgcom-logo
Weekend-in-Tilburg-1

Leuk nieuws: er worden in de weekenden skihutjes op de kade van de Piushaven geplaatst

Verschillende horecazaken aan de Piushaven zijn weer creatief geweest. Om het aan de haven wat gezelliger te maken en wandelaars te voorzien van wat lekkers, plaatsen een aantal horecazaken in de weekenden en bij lekker weer skihutjes op de kade. Hier kun je terecht voor een kop koffie, thee, glühwein, Schrobbelèr, broodjes, soep en andere lekkernijen.

De skihutjes staan ver uit elkaar zodat het veilig blijft betreft coronamaatregelen. Ben je benieuwd waar allemaal skihutjes worden geplaatst? Check dan het artikel op onze website.

Mooi nieuws uit Tilburg

Nieuwsbrief-Intertoys

Moerenburg krijgt een uitkijktoren

De uitkijktoren die we kennen uit het Spoorpark is gigantisch populair. Duizenden Tilburgers beklommen de toren al. Nu krijgt ook Moerenburg een eigen uitkijktoren. De bouw is inmiddels begonnen en als alles meezit, opent de uitkijktoren (die De Nieuwe Herdgang gaat heten) in april.

BN-ers helpen Café de Lollipop met online veiling

De ondernemers van Café de Lollipop proberen tijdens de horecasluiting van alles om het hoofd boven water te houden en inkomsten te werven. Zo openden ze onlangs een corona snelteststraat. Helaas besloten ze die vanwege kritiek ook weer te sluiten. Maar gelukkig is er een nieuw initiatief dat de ondernemers van De Lollipop wil helpen: een online veiling.

Meer nieuws uit Tilburg

Leuke Tilburgse werkgevers uitgelicht

nieuwsbrief-Target

6x leuke werkgevers met openstaande vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe job? Of ken je iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Wekelijks zetten wij hele leuke vacatures in de regio Tilburg voor je op een rijtje. Benieuwd welke werkgevers in Tilburg en de directe omgeving op zoek zijn naar personeel? We zetten het voor je op een rijtje.
Nieuwsbrief-NondeJeu

De Mandemakers Groep zoekt collega's op meerdere afdelingen

De Mandemakers Groep is een grote werkgever in de regio van Tilburg. Momenteel zijn ze op zoek naar versterking. Zo zoeken ze collega's op de klantenservice, een projectmanager, chauffeurs, orderverwerkers en veel meer.

Vacatures in Tilburg