Actie

2 uurs arrangement

2-uurs arrangement bij Restaurant Grill-ig

Ken jij het 2-uurs arrangement van Restaurant Grill-ig al? Geen uren tafelen, maar gezellig twee uurtjes tapas eten voor maar €19,99 per persoon. Handig voor als je eens de deur uit wilt met de kids, voor de snelle eters of voor iedereen die gewoon geen uren de tijd heeft!

Doordeweeks is het 2-uurs arrangement beschikbaar bij reservering tussen 16.00 en 17.45 uur of na 20.30 uur. En in het weekend alleen op basis van beschikbaarheid. Voor meer informatie of reserveren, bekijk even de website van Grill-ig.

Restaurant Grill-ig

Wil je onbeperkt bourgondisch genieten van internationale kleine gerechtjes en uit eten in Tilburg? Dan ben je bij Grill-ig Tapas en A la carte aan het juiste adres. Ze beschikken over een à la carte kaart, waarvan je diverse vlees- en visgerechten kunt bestellen, maar ze serveren ook internationale gerechten van een uitgebreide tapaskaart met verschillende soorten gerechtjes.

Geniet van hoogwaardige tapasgerechten, die met veel liefde en passie bereid worden door de koks. Naast de dinerkaart serveren ze uiteraard ook heerlijke koffie met een lekker taartje en uitgebreide lunch, zowel tapas als à la carte. Grill-ig staat klaar om jou een geweldige avond te bezorgen!

Reageer op dit bericht