Actie

bruers schilderwerken

20% korting op tien jaar schilderwerk bij Bruers Schilderwerken

Bruers Schilderwerken bestaat twintig jaar en dat wordt gevierd! Het Tilburgse schildersbedrijf trakteert namelijk de hele maand september op een hele dikke korting op schilderwerk. Bij het afsluiten van een Glansrijk Onderhoudsabonnement krijg je namelijk tien jaar lang 20% korting van Bruers Schilderwerken.

Zo werkt het

Als je een Glansrijk Onderhoudsabonnement afsluit, wordt je tien jaar lang ontzorgd van buitenschilderwerk. Al het schilderwerk wordt jaarlijks gecontroleerd en zo nodig bijgewerkt. Bovendien word het gehele schilderwerk gereinigd, inclusief de goten en de dakkapellen. Alles blinkend schoon dus! Ook worden zelfs de dakgoten bladvrij gemaakt en is er een gratis controle op lekkages van hemelwaterafvoeren, goten en daken.

Met dit Glansrijk meerjarenonderhoudsplan ben je verzekerd van tien jaar perfect schilderwerk voor een vast laag maandbedrag. En als je het abonnement in de feestmaand september afsluit, krijg je dus 20% korting op tien jaar schilderwerk, inclusief de 2e grote onderhoudsbeurt.

Actievoorwaarden

  • De actie is alleen geldig in de maand september 2019. Het abonnement moet schriftelijk afgesloten zijn tussen 1 en 30 september.
  • De actie is uitsluitend voor particulieren.
  • De actie geldt voor woningen binnen een straal van 50 km van Tilburg Centrum
  • VVE’s in overleg.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het abonnement en over de actie? Check dan de website van Bruers Schilderwerken voor meer informatie over de actie. Wil je kans maken op een gratis schilderbeurt van je woonkamer ter waarde van maximaal €1000,-? Doe dan zeker mee met de prijsvraag op Tilburg.com!

Reageer op dit bericht