Actie

Sneakercleaners

40% korting bij SneakerCleaners

Ga jij dit weekend helemaal los op Solar, maar maak jij je nu al druk over hoe je schoenen er na het weekend uitzien? Geen stress want op vertoon van je entree bewijs van Solar krijg je bij SneakerCleaners 40% korting op alle behandelingen en producten. 

Sneakercleaners

Sneakercleaners bestaat inmiddels al ruim een jaar. Je kunt ze vinden op festivals, maar ze komen als het moet ook bij je aan de deur om je vieze schoenen op te halen en later brandschoon terug te brengen.

Fijne resultaten

De resultaten van de grondige schoonmaakbeurten zijn verbluffend. Totaal afgetrapte schoenen worden in mum van tijd opgefrist en zien er na de behandeling uit alsof je ze net hebt gekocht bij de lokale sneakerboer. Zo’n opfrisbeurt voor je sneakers is er al vanaf €10,- per paar. De behandeling is uit de breiden met verschillende service opties. Bijvoorbeeld het verwijderen van kauwgom, anti geur behandelingen en het schoonmaken van je veters.

Meer info

Ben jij benieuwd naar meer info over Sneakerscleaners en de resultaten van eerder behandelde sneakers? Check dan vooral eventjes de website. De pop-up store is overigens zowel via de receptie van Mercure als via de Heuvelring te bereiken. Je kunt ze vinden naast shoarmazaak Tropical.

Reageer op dit bericht