Actie

brandpuntfoto

Acties bij Café Brandpunt

Als gast bij Café Brandpunt heb je het zo maar goed getroffen. Bijna dagelijks zijn er bij het café aan het Piusplein goede acties. Wat dacht je van gratis drankjes, goedkope shotjes en all-you-can-drink voor maar vijftien euro?

  • Rode ster munten: Op donderdag, vrijdag en zaterdag kun je tussen 22.30 uur en 00.00 uur rode ster munten inleveren. Na 00.00 uur worden de rode munten uitgedeeld. Per twee consumpties krijg je één rode ster munt.
  • Kaartje trekken: Elke dinsdag kun je tussen 22.00 uur en 00.00 uur een kaartje trekken bij de bar. Trek je een koning? Dan krijg je het drankje gratis. Trek je een Joker? Dan betaal je gewoon voor je drankje.
  • Omdat het kan: Elke zaterdag kun je bij Café Brandpunt extra goedkoop aan de alcoholische versnaperingen. Zo krijg je een pitcher bier voor maar €10 en ben je voor een pitcher mixdrank maar €15 kwijt.
  • Huisfeest: Elke derde woensdag van de maand kun je tussen 22.00 uur en 02.00 uur onbeperkt bier drinken bij Café Brandpunt voor maar €15.
  • Tweetrapsraket: Elke vrijdag drink je bij Café Brandpunt voor maar €3,50 een tweetrapsraket. Voor de onwetenden onder ons: dat is een biertje en een shotje.
  • Team Burger: Een burger van 1,8 kilogram geserveerd op Turks Brood met garnering en frietjes. Deze burger eet je met zes personen en kost je maar €39,95. Wil je deze grote baas verorberen? Reserveer dan wel minimaal 24 uur van te voren zodat deze vers voor je bereid wordt.
  • Kinderen eten gratis: Met het hele gezin eten bij Café Brandpunt? Doen! Kinderen tot en met tien jaar eten namelijk gratis. En dat scheelt je niet alleen in de portemonnee, maar levert je ook nog eens extra blije kinderen op.

 

Reageer op dit bericht