Actie

powerslim

Afvallen met Powerslim bij Verbluffend Anders

Je gezondheid is belangrijk, je wilt graag lekker in je vel zitten en volop kunnen genieten van alle leuke dingen in het leven! Verbluffend Anders helpt jou met het bereiken van je doelen.

PowerSlim

PowerSlim is een afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen maar vooral ook te behouden! Wetenschappelijke studies tonen aan dat de vetverbranding het meest effectief is bij een voedingspatroon rijk aan eiwitten en beperkt in koolhydraten. Je gaat dus voornamelijk vet verliezen maar behoud daarin tegen je spiermassa. Hierdoor blijft je stofwisseling op hoog niveau en voorkom je het jojo-effect. Met smaakvolle producten ga je juist niet minder eten, maar leer je juist om anders te eten.

De wil is er, maar vaak ontbreekt het aan discipline en motivatie. Je wordt stap voor stap door Verbluffend Anders begeleid, en staat er dus zeker niet alleen voor! Maar hoe vind je het evenwicht tussen gezond en- lekker eten? Het antwoord: Samen met Verbluffend Anders.

Maak vandaag nog die afspraak en ga samen met je persoonlijke voedingscoach aan de slag! Bel 013-2117417, stuur een mailtje of kijk op de site.

Reageer op dit bericht