Actie

Dag van de Slaap

ANWB-leden ontvangen korting op een verblijf bij Mercure Hotel

Tilburg is een leuke, bruisende stad om te bezoeken. Voor ANWB-leden is het nu nóg leuker. Zij profiteren namelijk van een aantrekkelijke korting bij Mercure Hotel Tilburg. 

Tilburg ontdekken

Tilburg is een stad in ontwikkeling. De stad vormt dan ook de ideale mix van geschiedenis en moderniteit. Zo vindt u in de Spoorzone diverse prachtige oude gebouwen, en vindt u in het Dwaalgebied juist hele hippe tentjes. Echt wat over de stad leren? Dat doet u bijvoorbeeld in het TextielMuseum. Eén gevoel heerst door heel de stad: de Brabantse gezelligheid. Mercure Hotel Tilburg Centrum ligt midden in het gezellige stadscentrum van Tilburg. Het vormt dan ook de perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes in het centrum.

Het arrangement

Wilt u Tilburg ontdekken, maar wilt u niet te veel betalen voor uw bezoek? ANWB-leden hebben recht op korting op uw verblijf in het viersterrenhotel. Hoe langer u ANWB-lid bent, hoe meer korting u ontvangt. Het arrangement (vanaf €129,-) bestaat uit:

  • Twee overnachtingen in een standaard tweepersoonskamer
  • Twee keer genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet

Toeristenbelasting en reserveringskosten zijn niet inbegrepen.

Reserveer nu

Bent u ANWB-lid? En heeft u zin om er een weekend op uit te trekken? Kies er dan voor een bezoek te brengen aan het bruisende Tilburg en te overnachten bij Mercure Hotel Tilburg Centrum. Aankomst is dagelijks mogelijk vanaf 1 februari tot en met 31 december 2020. Zien wij u binnenkort bij Mercure Hotel Tilburg Centrum?

Reageer op dit bericht