Actie

Giga-Bikes

Back 2 School-deals bij Giga-Bikes

Of je nu heel wat kilometers moet fietsen of om de hoek woont, tijdens jouw middelbare schoolcarrière kun je niet zonder een goede schoolfiets. Zoek jij nog een nieuwe schoolfiets voor het aankomend schooljaar? Kom dan naar Giga-Bikes, want tijdens de Back 2 School-deals profiteer je van heel veel voordeel op de speciaal geselecteerde schoolfietsen van Desire, Vogue en Popal.

De beste schoolfiets bij Giga-Bikes

Hoe ver je ook moet fietsen, op een goede schoolfiets is de rit altijd comfortabel. Een schoolfiets heeft een stevig frame nodig, want onderweg en in de overvolle fietsenstalling moet hij tegen een stootje kunnen. Kies voor een fiets met extra versnellingen wanneer je onderweg veel tegenwind of hoogteverschillen verwacht. Omdat scholieren door weer en wind fietsen, wordt de fiets blootgesteld aan allerlei weersinvloeden. Om het onderhoud te beperken is het verstandig om een schoolfiets aan te schaffen met een gesloten kettingkast, naafversnelling en verlichting die werkt op batterijen of een naafdynamo. En uiteraard mag een goed slot niet ontbreken.

Handige accessoires

Naast solide schoolfietsen heeft Giga-Bikes ook een heleboel handige accessoires die de rit naar school nog aangenamer maken. Wanneer je een bagagerekje op de fiets bevestigt hoef je niet meer met een zware tas op je rug te fietsen. Een transportfiets is standaard uitgerust met een voordrager. Hierop zet je een fietskrat waarin je genoeg plek hebt voor je schooltas en andere spullen.

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben van je schoolfiets. Met een extra slot zet je de fiets vast aan het fietsenrek en is de kans op diefstal een stuk kleiner. Daarnaast is het belangrijk dat de fiets is uitgerust met goede verlichting, zodat je in het donker opvalt voor andere weggebruikers.

Start het nieuwe schooljaar goed

Tijdens de Back 2 School-deals profiteer je bij Giga-Bikes van voordeel tot wel 49%! Kom naar de winkel aan de Piusstraat 64 A/B voor een gratis proefrit. Alle fietsen staan rijklaar afgemonteerd, dus als de fiets bevalt kun je deze meteen meenemen. De afmontage (t.w.v. €30) en eerste servicebeurt (t.w.v. €60) zijn inbegrepen. Met een gloednieuwe schoolfiets begin jij goed voorbereid aan het nieuwe schooljaar!

Reageer op dit bericht