Actie

Begin 2020 goed

Begin 2020 goed bij Mercure Hotel Tilburg

Het nieuwe jaar is van start gegaan. Wat gaat 2020 u brengen? Waarschijnlijk heeft u alweer genoeg op de planning staan voor het komende jaar. We hebben het namelijk steeds drukker. Een drukke baan, een gezellig sociaal leven, het onderhouden van een gezin en tijd maken om ook nog te sporten: het maakt onze dagen vaak erg vol. Niet zo gek dat u zichzelf dit jaar misschien voorneemt wat meer tijd voor uzelf te nemen. Begin januari dan ook direct goed en plan een weekendje weg bij Mercure Hotel Tilburg Centrum.

Even bijkomen

Even bijkomen in een luxe hotelkamer die van alle gemakken voorzien is. ’s Ochtends lekker wakker worden onder het genot van een uitgebreid ontbijtbuffet. ’s Middags totaal ontspannen de sauna in. En ’s avonds heerlijk dineren in een van de restaurants bij het hotel. Hoe goed klinkt dat? Bij Mercure Hotel Tilburg Centrum vindt u het allemaal. Even echt bijkomen is op deze manier heel gemakkelijk!

Tilburg

Het hotel ligt midden in het bruisende centrum van Tilburg. Zo heeft u voldoende mogelijkheden om uw dagen door te brengen. Ga bijvoorbeeld lekker shoppen in de lange winkelstraat en bezoek de bekende winkelketens, of dwaal af naar het Dwaalgebied en bezoek bijzondere boetiekjes en eetgelegenheden. Breng een bezoekje aan de bioscoop op slechts een minuutje of twee loopafstand. Of maak een winterwandeling door het spoorpark nabij het centraal station van Tilburg. Met een overnachting in ons hotel begint u 2020 helemaal fris en uitgerust.

Reageer op dit bericht