Actie

healthy brunch

Begin het jaar gezond met een healthy brunch bij Puur

Het nieuwe jaar is begonnen. Je hebt er vast al over nagedacht: jouw goede voornemens voor het komende jaar. Afvallen, gezonder eten, minder eten en meer bewegen staan jaarlijks bovenaan de lijst met populairste goede voornemens. Ga jij gezonder eten – bijvoorbeeld omdat je nét die laatste kilo’s kwijt wilt – maar geef je jouw Bourgondische levensstijl niet graag op? Begin dan januari gezond én lekker, met een healthy brunch bij Grand Café Puur. Want je moet je goede voornemens natuurlijk wel vol kunnen houden!

Lekker én gezond

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. En met een goede lunch voorkom je een middagdipje en kom je de rest van de dag ook goed door. Met goed eten laad jij je op voor een drukke dag en heb je voldoende energie. Dagelijks van 8:00 tot 16:30 uur serveren we bij Grand Café Puur de lekkerste brunchgerechten. Voordeel: deze gerechten zijn vaak gewoon hartstikke gezond. Kies bijvoorbeeld voor een vers soepje, een yoghurt bowl met fruit of een goedgevulde salade. Na je maaltijd sta je binnen mum van tijd in de sportschool, want de Basic Fit zit op slechts een minuutje lopen.

Guilty pleasures

Geen goede voornemens gemaakt? Dan geniet je bij ons ook van allerlei guilty pleasures. Onze favorieten? American pancakes, desembrood met rundvleeskroketten of een tapioca wrap met nutella! En hé, af en toe zondigen is echt niet zo erg. Kom je gezellig bij ons langs?

Reageer op dit bericht