Actie

bioscoopmenu

Bioscoopmenu Grand Café Puur

Grand Café Puur biedt in samenwerking met Pathé Bioscopen in het centrum van Tilburg een heerlijk filmmenu aan, waarmee u niet alleen een hapje kunt eten voor een vaste prijs, maar ook een leuk avondje film krijgt. 

Met het Pathé Filmdiner kun je voor één prijs uit eten én naar de film. Je betaalt in totaal €26,00. Hiervoor krijg je een proeverij van allerlei verschillende gerechtjes van de menukaart. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd door de chef-kok.

Hoe werkt het?

Het Food & Film menu is alleen verkrijgbaar bij de deelnemende restaurants en niet bij Pathé zelf. Je geeft zowel in het restaurant als bij Pathé vooraf duidelijk aan dat u gebruik wilt maken van het Food & Film menu. Je betaalt het volledige menu in het restaurant en je krijgt een voucher* mee voor de film. Let op dat reserveren bij zowel Grand Café Puur als Pathé gewenst is.

Reserveren

  • Reserveer het Pathé Filmdiner bij Grand Café Puur via 013-5354675
  • Reserveer de film van je voorkeur via 0900-1458
  • Na betaling van je Pathé Filmdiner in het restaurant ontvang je een Pathé Tilburg Filmdiner Voucher. Deze kun je bij vervolgens bij Pathé Tilburg inwisselen voor een regulier ticket.
  • Geef bij Grand Café Puur én bij Pathé Tilburg aan dat je gebruik wilt maken van het Pathé Filmdiner.

Bioscoopmenu Grand Café Puur

Het bioscoopmenu is een proeverij met een soort ‘tapas’ idee, maar dan niet op zijn Spaans. Dit menu hebben zij niet op de site staan en krijg je pas te zien op het moment dat je daar aan komt. Een soort van verrassingsmenu dus, ook wel eens leuk!

Ben je benieuwd naar de gerechten van Grand Café Puur? Bekijk dan eens het menu en de website van het eetcafé.

Reageer op dit bericht