Actie

black friday deals

Black Friday Deals bij Giga-Bikes

Black Friday kinderfietsen tegen inkoopprijzen bij Giga-Bikes. Op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen? Giga-Bikes heeft tijdens Black Friday zowel in de winkel als online een hele bijzondere aanbieding!

Black Friday-deals

Tijdens Black Friday heeft Giga-Bikes een unieke aanbieding: voor geselecteerde kinderfietsen van onder andere Volare en Yipeeh betaal je slechts de inkoopprijs! Speciaal voor de dure decembermaand zijn deze fietsen tijdelijk in prijs verlaagd. Een cadeau voor Sinterklaas of Kerstmis shop je in de winkel op 24 en 25 november met extra voordeel. Geen tijd om naar de winkel te komen? Online gelden de Black Friday-deals van 24 tot en met 27 november. Topkwaliteit kinderfietsen voor bodemprijzen. Een aanbieding die je absoluut niet mag mislopen!

Giga-Bikes Tilburg

Giga-Bikes is al ruim 12,5 jaar een begrip in het centrum van Tilburg. Kom op tijdens de Black Friday-actie naar de winkel aan de Piusstraat 64 A/B en profiteer van deze eenmalige aanbieding. Op het afgesloten parkeerterrein achter de winkel is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Is de poort gesloten? Loop dan even binnen zodat de medewerkers je toegang kunnen geven tot de parkeerplaatsen. Giga-Bikes gaat voor de beste service en staat er altijd een lekker bakje koffie voor je klaar!

Reageer op dit bericht