Actie

Capo del Pio

Capo del Pio heeft een nieuwe menukaart

Capo del Pio heeft een nieuwe menukaart. De nieuwe menukaart is gevuld met lekkere Italiaanse klassiekers en andere heerlijke gerechten. Ben jij benieuwd wat er allemaal op de menukaart staat? Lees dan snel verder!

Nieuwe menukaart

De nieuwe menukaart is iedere dag ook met de lunch volledig te bestellen. Zo kun je ook in de middag je favoriete pasta of pizza eten. Op de nieuwe menukaart vind je onder andere focaccia’s. Zo hebben ze een focaccia met gebraden kip, mozzarella en pesto. Ook hebben ze lekker antipasti, pasta, risotto of ga voor een lekkere traditionele pizza zoals de pizza Quatro Formaggi. Wil je graag afsluiten met iets zoets? Ook daar staat de nieuwe menukaart vol mee! Ga bijvoorbeeld voor Tiramisù of een citroensorbet. Naast lekker eten heeft Capo del Pio ook lekkere bijpassende wijnen. De nieuwe menukaart van Capo del Pio is hier te vinden.

Afhalen

Door de nieuwe coronamaatregelen kun je bij Capo del Pio van donderdag tot en met zondag weer eten afhalen. Dus geniet ook thuis van lekker Italiaans eten! Bestellen kan via deze link.

Interesse?

Wil jij de nieuwe gerechten van Capo del Pio proberen? Ga dan naar de website en reserveer je plekje! Capo del Pio bevindt zich in de Piushaven. Ze zijn donderdag tot en met zondag geopend van 13:00 tot 22:30 uur. Let op: door de nieuwe coronamaatregelen is Capo del Pio maar geopend tot 20:00 uur.