Actie

eindejaarssale

Eindejaarssale bij Oogwereld Bellottica

Het einde van het jaar komt weer in zicht en dat betekent sale, sale en nog eens sale bij Oogwereld Bellottica. Tijdens de eindejaarssale, die loopt tot 30 december 2018, hebben ze een ruime collectie monturen voor vaste lage prijzen. Monturen van €150,-, €100,-, €50,- en zelfs gratis monturen (dan betaal je alleen de glazen). Daarnaast bieden ze designer monturen aan met kortingen die oplopen tot wel 50 procent.

Nog meer voordeel

Jouw voordeel kan nog meer oplopen als je gebruik maakt van het aanbod bij aanschaf van een tweede bril. Alleen in de SALE periode geldt: koop je twee complete brillen tegelijk, dan is de tweede complete bril voor de halve prijs. Oogwereld Bellottica informeert je in de winkel graag wat de voorwaarden en mogelijkheden zijn.

Heb je in 2018 nog recht op een brilvergoeding van je zorgverzekeraar? Dan kan het, afhankelijk van jouw zorgverzekeringspakket, zijn dat jouw nieuwe bril bijna of helemaal niets kost! We berekenen graag jouw voordeel in de winkel of je kunt op www.oogwereld.nl de zorgvergoedingschecker raadplegen.

Reageer op dit bericht