Actie

verlichtingsactie

Fietsverlichtingactie Giga-Bikes

Goede fietsverlichting is essentieel tijdens deze donkere dagen. Giga-Bikes heeft daarom deze winter hele mooie aanbieding voor je. De verlichtingssetjes zijn extra scherp geprijsd en worden GRATIS gemonteerd terwijl je wacht!

Giga-Bikes Tilburg

Fietsenwinkel Giga-Bikes is al 12,5 jaar een begrip in het centrum van Tilburg. De winkel aan de Piusstraat heeft een vloeroppervlak van ruim 1000 m2 waar je keuze hebt uit ruim 700 verschillende fietsen, tal van fietsonderdelen en -accessoires. En dat allemaal voor een hele voordelige prijs! Heb je vragen of hulp nodig? De servicemedewerkers staan klaar om je uitgebreid te adviseren.

Het belang van goede fietsverlichting

Ruim 36 procent van de fietsers in Nederland fietst met onvoldoende fietsverlichting. In grote steden, zoals Tilburg, is dat zelfs 47 procent. Goede fietsverlichting geeft je zicht op de weg en voorkomt ongelukken. Nu het vroeg donker is controleert de politie scherper op fietsverlichting. Heb je die niet op orde dan riskeer je een boete van €55! Onnodig dus, want bij Giga-Bikes koop je al een setje fietslampen voor €4,- en deze worden gratis op je fiets gemonteerd. Riskeer geen boete en kom lang in onze winkel aan de Piusstraat 64 A/B/C.

De actie geldt de hele winter.

verlichtingsactie

Reageer op dit bericht