Actie

flash deal

Flash Deal bij Foto Jans

Met de huidige temperaturen is het heerlijk om er op uit te gaan of een terrasje mee te pakken. Het is wel zo leuk om deze momenten gemakkelijk vast te kunnen leggen en al je vrienden in het shot te krijgen. Doe daarom mee aan de Flash Deal! Foto Jans heeft een actie voor een selfiestick, een Nikon systeemtas én een Action Cam.

Flash Deal

Action Cam

Met het mooie weer en de zomer in aantocht zijn de Action Cams weer in trek en is er volop gelegenheid om ze te gebruiken. Wil je eindelijk eens een volledige accessoire kit? Dan biedt Foto Jans de Rollei Actioncam ‘Water’ of  ‘Outdoor’ set aan voor maar €35,00! Deze kits zijn niet alleen voor rollei actioncams, maar ook GoPro compatibel. De Rollei Flashdeal loopt zolang de voorraad strekt.

Selfiestick

Een selfiestick is dan een handig hulpstuk waardoor je niet meer aan anderen hoeft te vragen of ze een foto willen maken. Daarom hebben wij de Brofish Selfiestick Smal nu extra scherp geprijsd. Voor slechts €10,00 euro koop je deze sportieve lichtgewicht stick die gemakkelijk in je tas past. Daarnaast bevat deze kit een 1/4″ schroefdraad mount, action cam mount én universele smartphone mount! Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt, dus OP=OP.

Met het fantastische weer ga je natuurlijk graag op pad. Het liefst met je favoriete camera waarmee je snel de bijzondere momenten van de dag vast kun leggen. Met de Nikon Systeemtas is je camera snel toegankelijk en kun je kleine accessoires en persoonlijke bezittingen ook gemakkelijk meenemen. Voor €14,95 euro is deze schoudertas van jouw. Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt, dus OP=OP!

 

Reageer op dit bericht