Actie

Freakshake strawberry

Freakshake strawberry bij Lunchroom Carrousel

Is Lunchroom Carrousel jouw favoriete tentje of ben je er zelfs nog nooit geweest? Dat geeft niet! Lunchroom Carrousel heeft super toffe aanbiedingen in de maand juni! Iedere maand zijn er andere heerlijke aanbiedingen dit keer de Freakshake strawberry!

Lunchroom carrousel heeft nu een super lekkere Freakshake strawberry voor maar €3,95! Deze aardbeienshake is op basis van yoghurt, met slagroom, verse aardbeien, marshmallows en aardbeiensaus. En je krijgt een gratis donut!

De Carrousel

In het hartje van Tilburg, grenzend aan de Oude Markt, is het ronde glazen gebouw al jaren een begrip. Jan en Carla Willemse zwaaien de scepter over Lunchroom Carrousel. Het huisgemaakte gebak, de lunchtips en de bonbon bij de koffie maken Carrousel een unieke zaak. Carrousel is een uitstekende plek voor winkelend publiek om even tot rust te komen. Met het grote terras rondom de zaak en de vele zitplaatsen binnen is iedereen welkom! Ook kun je regelmatig genieten van live muziek. Lunchroom Carrousel heeft een uitgebreide menukaart. Van verse smoothies tot rijkelijk gevulde salades. Genoeg keus en voor iedereen wat wils.. en dat alles tegen aantrekkelijke prijzen.

Reageer op dit bericht