Actie

vvv arrangement

Geniet op 13 meter hoog van je High Wine

Vanaf 19 juni kun je via VVV een High Wine nuttigen van Grand Café Puur op het dakterras van Mercure. Dit is jouw unieke kans om op dertien meter hoogte te genieten van een lekker drankje, hapje en uitzicht op het Heuvelplein. De Heuvel is het centrale plein van de stad en oogt modern, door onder andere de verhoogde fontein en verschillende horecagelegenheden. Geniet op hoog niveau van dit Sky High arrangement!

High Wine

Je wordt ontvangen met een glas mousserende wijn. Aan tafel presenteert Grand Café Puur diverse rode en witte wijnen, waaruit je een keuze mag maken. Je start met een amuse, gevolgd door verschillende verrassingshapjes zoals een plankje met zuurdesembrood, tapenade, olijfolie fleur de sel of nootjes. Vervolgens ontvang je een etagère vol warme en koude minigerechtjes. Afsluitend krijg je nog een dessert. De High Wine is inclusief drie glazen wijn.

Prijs

Boekingsbedrag High Wine: €29,50. De reserveringskosten zijn eenmalig €7,50 per boeking. Liever geen wijn, maar bier of fris? Geef het door bij jouw reservering! Kijk voor meer informatie of andere arrangementen op de website van VVV Tilburg: www.vvvtilburg.nl/arrangementen/

Interesse?

Je kunt dit arrangement exclusief boeken via VVV Tilburg. Stuur een mail met jouw aanvraag naar vvvarrangementen@tilburg.nl of bereik ze telefonisch op 013-5323725.

Reageer op dit bericht